Wiechu J. K. Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) z cieni codzienności wyłonił się sentaki naturalny, wymarzonyw czerni i w bielizatrzepotał kolorami tęczy czy to Ty? opadającym piórkiem musnęłaśstrun mojego sercametamorfozą miłości przebudził się bytświadomością istnienia promykiem radości zatańczyła łza Dla Joli Pawlik Latem 2016 roku Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 2
WiJa Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 wiersz dedykowany, nie ma się co (pod nim) wymądrzać :)
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuje WiJa za zrozumienie :)
egzegeta Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiesiek, wiersz dobry. Zarówno Ty, jak i ja dobrze wiemy, że od wierszy dedykowanych WARA !! Szanuję to. ale co mi tam, za dobrze się znamy, więc zrobię malutką zmianę wersyfikacji, tak - dla siebie + znaki wstawię polskie. Tylko się nie denerwuj :) z cieni codzienności wyłonił się sen taki naturalny, wymarzony w czerni i w bieli zatrzepotał kolorami tęczy czy to Ty? opadającym piórkiem musnęłaś strun mojego serca metamorfoza miłości przebudził się byt świadomością istnienia promykiem radości zatańczyła łza Pozdrowienia plus Paolo Conte do posłuchania 2
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Dziękuję Wiktorze :)))) Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiesławie, egzegeta fajnie to przerobił, Twój pomysł, Wiktora dopracowanie- wyszło wspaniale! :)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję MaksMara :))) Właśnie edytowałem. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi