Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rogaty ślimakznaczyw sierści wypalone piętnośliskich pytańatakuuujeena prze-strzał rośnie budowlasymetryczna do obawskrzętnie różowi już ich nie ma-zaprawdę powiadam wam- jakie to proste
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm...hmmm...i hmmm...Pozdrawiam, Kai Fist
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wszystko ok, z tym, że zjadłabym to: " - zaprawdę powiadam wam- " Inna , dla mnie, beczka . Pozdrawiam
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 broń boże nie wycinać "zaprawdę..." !
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Krzysia Skrzypczynska @ Aug 23 2003, 12:53 PM) wszystko ok, z tym, że zjadłabym to: " - zaprawdę powiadam wam- " Inna , dla mnie, beczka . Pozdrawiam Może i jestem głodna, niemniej podzielę się tą „kromką” z innymi ......a z beczki to najchętniej zjadam małosolne Pozdrawiam Aneta
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeśli po małosolnych (proponuję razowiec ze smalczykiem do tego)...będą powstawac takie wiersze..chetnie....podrzucę ci coś z zapasów (ogórkowych)...pozdrawiam
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki Mirko...trzymam Cię za słowo
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widzę, że z beczki mojej wyszły małosolne, dobre. Nawet to "zjadłabym" wykorzystane, jak należy. Jest temat. Pozdrawiam, nie jestem już głodna. Brzuch boli.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Krzysia Skrzypczynska @ Aug 23 2003, 10:22 PM) widzę, że z beczki mojej wyszły małosolne, dobre. Nawet to "zjadłabym" wykorzystane, jak należy. Jest temat. Pozdrawiam, nie jestem już głodna. Brzuch boli. Na ból brzucha najlepsza jest mięta Szkoda by mi było, gdybyś zauważyła tylko żart w moim komentarzu(temu miały służyć „małosolne”); pierwsza jego część bynajmniej nie miała rozśmieszać.Wiersz, choć jest ironiczny i może wywołać uśmiech (tylko, jaki to będzie uśmiech, to już zależy od samego czytelnika), niesie zgoła inne przesłanie („zaprawdę powiadam wam” jest tu nieodzowne). Pozdrawiam serdecznieAneta
Rekomendowane odpowiedzi