Kalista_Zachary Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 jeśli nie można być sobą pal licho takie sposobności od miesięcy cię nie chcą może coś nie tak a może tak jest że prawdy nikt nie lubi? bo taka wygodna to ona nie bardzo ani do siedzenia ani do leżenia pal licho takie sposobności gdy sobą być nie można więc albo prawda albo wygoda
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 @Kalista_Zachary Witaj - a ja myślę że zawsze jak się tylko chce można być sobą. Obojętnie od wszystkiego - nie patrząc na innych . Trudny wiersz młody człowieku ci wyszedł . pozd.
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 @Kalista_Zachary podoba mi się konstrukcja tego wiersza :) pozdr.
Marlett Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 @Kalista_Zachary Zakładanie masek jest wygodniejsze niż bycie sobą. Bycie sobą nie zawsze oznacza dostosowanie się do otoczenia :) A prawda czasem bywa bolesna :) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi