anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 przeszłam ze słońca w cień ze słońcem w cień w cień słońca i blask padł na mnie długim słońca cieniem i miękko otulił mnie cienia promieniem gdy przeszłam ze słońca w cień zgubiłam swój cień w cieniu słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Witaj Barbaro - ale zakręciłaś tym cieniem i słońcem- ale najważniejsze że wszystko w tym gra . Ciekawie dziś u ciebie . pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Przyjmuję że cieniem słońca jest blask. Gra słońca i cienia to świetna impresja - migotanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 @Marlett Dziękuję serdecznie, to ciekawe spojrzenie :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar dziekuję :) troszke rozmyslałam o Chopinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiJa Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 namieszałeś, chyba bardziej niż ja to robię w swoich wierszach :) ale gra słów, a może i końcowy efekt warte wysiłku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 @WiJa :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi