innocenty_prędki Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Mateuszu zabierz mnie gdzie w poświacie z błękitu twój świat a gdybym nie chciał zgaś herbatą z cykuty pragnienia martwego mnie weź
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 @innocenty_prędki Witam - ostre owe gaszenie - bardzo niebezpieczne - żal zawsze nas dopada czy tego chcemy czy nie - musimy się pogodzić . Dobry wiersz - zmusza do przemyśleń . pozd.
luna_ Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 @innocenty_prędki czyżby Sokrates? :)
innocenty_prędki Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 @luna_ zmartwychwstałem, ale umieram po raz drugi wiersze usunąłem pomny na doświadczenie stacha;Płomień rozgryzie malowane dzieje, Skarby mieczowi spustoszą złodzieje, Pieśń ujdzie cało, ...[...]* żegnaj luna :) ... nie dotyczy Poezji.org. Tu morduje się "poetów", a pieśni wypala. ;|
Marlett Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 @innocenty_prędki Nie trudno było się domyśleć, że stanisław to innocenty, przynajmniej dla mnie :)) Zawsze możesz zmienić nick :))skulony nie ukrywaj się już poznaję ciebie zawsze z profilów z pewnością masz dwa prawy grzeszny i lewy grzeczniejszy mało masz do powiedzenia trois quarts nie wspomnę o an face to komiczne ale masz znowu ten błazeński wąsik zabezpieczeniem na wszelkie byle co
Marlett Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 @innocenty_prędki .. i nie rób z siebie poszkodowanego , sam szukałeś powodu do bana. Kiedy zostałeś zbanowany po raz pierwszy , prosiłam Mateusza by cofnął bana i Mateusz to uczynił.Ty jednak szukałeś następnych powodów do usunięcia Ciebie z forum. Chciałeś sam dla siebie być ofiarą . Już wiesz jakie to uczucie. Nie wszyscy chcą tu tańczyć w takt Twojej muzyki więc najlepiej wszystkich obrażać .
Rekomendowane odpowiedzi