(z)ważony
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Poet Ka 1 446
są bardzo klimatyczne
zdarzają się perełki
tu mamy do czynienia
z liryką konfesyjną
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Migrena · Opublikowano
@Poet Ka Twój wiersz to mój świat. Paul Gauguin i Claude Monet. nie da się Twoich słów od nich oderwać. czemu piszesz wiersze które ściskają za serce? impresjonizm - ty moja miłości...... -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Leszek Piotr Laskowski bardzo udany utwór wysokiej próby -
Przez violetta · Opublikowano
@hollow man żebyś był na wyższym poziomie i się utrzymać, to Bóg musi cię przygotować:) taki jest mój entuzjazm:) jeżeli jesteś tu gdzie jesteś, to też jest dobre:) mój poziom jest taki, że lubię klarowność:) -
Przez hollow man · Opublikowano
@Charismafilos Bracie, myślę, że i takie nuty wybrzmiewają w ludzkich życiach. @violetta Pokrzepia mnie Twój entuzjazm :) @wiedźma Może gorzkie lub fatalistyczne, ale nie szarpałbym zębami żył z tego powodu, bo to 'jedna z możliwych perspektyw'. Czy to sen Jest życiem Czy życie snem Któż to wie Któż to wie @Poet Ka Bohater zbiorowy. Czy to bohater uniwersalny? Czy zbiorowy w sensie pewnej społeczności? Teraz dopiero przyszło mi skojarzenie z 'Dogville' von Triera, gdy rozpatruję to na poziomie społeczności właśnie. @tetu Jeśli tak wybrzmiało, to znakomicie. Ktoś powiedział, że "życie można zrozumieć tylko wstecz, ale trzeba je przeżywać naprzód". Dziękuję Wam za wnikliwość i tkanie siatki interpretacyjnej w różnych kierunkach. -
Przez Zawierucha7 · Opublikowano
ciemność widzę ciemność Kargul a podejdź ty do płota jak i ja podchodzę.... wiruje gwiezdy pył Drogi Mlecznej.... czy zima sroga idzie? nie wiadomo i.... niekuniecznie! dwa serca biją jak Phobos I Dejmos w objęciach Marsa czerwona planeta to krok pierwszy w wędrówce po galaktyce... ciemność widzę ciemność nawet dwie ciemnści widzę!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi