Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 tak bardzo bym chciał zobaczyć wszystkie moje ślady które porósł czas zwłaszcza te które kiedyś gdzieś za sobą zostawiłem udając się w nieznaną dal z której umyślnie zawróciłem uznając że tu tu i tylko tu zbuduje swój własny kram kram miłości i zrozumienia wierzby pięknego drzewa pod którym piszę wiersze które być może pomogą odnaleźć mi dawny ślad prowadzący własnie tu gdzie żyję i się spełniam gdzie mam swój mały świat gdzie inny jest jak brat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kb. Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 @Waldemar_Talar_Talar hm. brzmi jak wstęp do samo-rozliczenia. ponoć jest tak, że przed śmiercią przewija się w mózgu i przed oczami film z całego życia. ponoć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Mieć swoje miejsce w życiu i być spełnionym , czego więcej trzeba? Jeszcze nie napisałeś wielu wielu wierszy.. wszystko przed Tobą :) PozdrawiaM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 @bess_enger Witaj - dobrze kumasz - chodzi o to ale bardziej z ciekawości o to co skłoniło do powrotu - pamięć nie wszystko pamięta - gdzieś po drodze się zagubiła . Dzięki za czytanie . pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 @Marlett Witam mimo późnej pory - dobrze prawisz - nic więcej nie trzeba - ale ciekawość zmusza do zastanowienia dlaczego zawrócono co sprowokowało do powrotu ....jakie fakty pomogły podjąć taka a nie inną decyzje itp. Dziękuje Marlett za wgląd i kom.który sprowokował do powyższego komentarza . Ślę ukłony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiJa Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 ładny kram, pewnie też dlatego, że czas łagodzi wspomnienia. no i w którą stronę i jak daleko byśmy nie szli idziemy/wracamy do siebie, do źródła, czyli tam skąd wyszliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 @WiJa Witam cię serdecznie - dziękuje za obecność - ucieszył mnie twój komentarz . Jest z nami tak jak piszesz pod wierszem - prędzej czy później wracamy . Miłego popołudnia życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 podoba mi się bardzo płynne przechodzenie z jednej myśli w drugą. Jak swobodny ciąg skojarzeń a to pasuje do wspomnień :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Witam serdecznie mimo późnej pory Anno Barbaro - wielkie dzięki za obecność pod wierszem i kom . Bardzo mnie ucieszył - uświadomił że moje pisanie jest coś warte ... Spokojnej nocy życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi