Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 już nic a nic piękniejszego w mym życiu się nie stanie od chwil z nią spędzonych które do dziś serce chwali już nic a nic piękniejszego mi się w nim nie przydarzy nikt czymś tak nie zaskoczy ani mocniej nie pokocha już nic a nic piękniejszego nie stanie na mojej drodze ponieważ jej ciągle żywa fotografia na to nie pozwoli
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 bardzo trafny liryk :) :)
Marlett Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @Waldemar_Talar_Talar Prawda ,że większej miłości nie ma od matczynej. Fotografia o tym przypomina :) Wzruszająca szczerość wiersza. PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Dobry wieczór Anno - dziękuje za czytanie i ślad pod wierszem . Spokojnej nocy życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 @Marlett Dobry wieczór - miłe to co zostawiłaś pod wierszem - dzięki . Kolorowych snów życzę
luna_ Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 @Waldemar_Talar_Talar taka miłość nie umiera, nawet jeżeli ludzie odchodzą... pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 @stanisław_prawecki Witam - to o czym napisałeś pod wierszem nie może rzutować na całość - wiem że to smutne - ale więcej jest dobra . Dlatego napisałem ten wiersz na swoim przypadku . Mam nadzieję że mnie zrozumiesz ... pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 @luna_ Witaj - dokładnie jak mówisz - dzięki za obecność . Ciepełka życzę
WiJa Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 ano właśnie, o matce powinno się tylko tak pięknie mówić
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 @WiJa Witaj - dzięki za obecność i słówko które cieszy . Udanej niedzieli życzę
Rekomendowane odpowiedzi