Agnieszka_Przypadek Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 nie powinnam tak czuć bólu, żalu, rozczarowania tej emocji durnej ściskające bolącej palącej wyżerającej serce, żołądek mam męża, dom,kota cały świat poza Tobą ale bez Ciebie on szarzeje .... przecież między nami nic nie było! miedzy nami nic nie było... miedzy nami nic nie było?
Stary_Kredens Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 zauroczenia są piękne, ale nietrwałe palące i krótkie jak iskra, ale jeśli przeobrażają się w trwały ogień to można zgorzeć, więc lepiej, chluśnij wodą pozdrawiam kredens
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @Agnieszka_Przypadek Witaj - musiało coś iskrzyć - nie byłoby wiersza - ciekawy temat - wiem serce boli lecz rodzina na pierwszym planie... pozd.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @Agnieszka_Przypadek Ładny tytuł ,ale jest plagiatem :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @Marlett Witam - a to ciekawe co napisałaś w sprawie tytułu - chyba czegoś nie wiemy... pozd.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @Waldemar_Talar_Talar Większość poetów powinna znać ten wiersz:) http://literat.ug.edu.pl/asnyk/001.htm
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @Marlett tytuły się powtarzają
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @Agnieszka_Przypadek Jeśli więc wydam tomik pt. ''Pan Tadeusz '' to będzie ok? Nieznajomość przepisów nie zwalnia z odpowiedzialności.
Stary_Kredens Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 mozna napisac ksiazke pod tym tytulem , dlaczego nie? wiele jestt akich samych tytulow, nawet na tym forum czesto tytuly sie powtarzaja
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2016 @Stary_Kredens Nie zauważyłam :) Jeśli tytuły - to wiersze też mogą się powtarzać :)))
Stary_Kredens Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 prosty przykład "Marzenie" , któż pod tym tytułem nie pisał , albo "Wspomnienie" inna sprawa , że jaki sens ma tytuł który tak bardzo się kojarzy
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 @Stary_Kredens Przykłady można mnożyć i dzielić , ale każdy ma swój punkt widzenia i kąt patrzenia :)
le_mal Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 wszystko co miało być było ...i się skończyło :)))
Rekomendowane odpowiedzi