Roch_Jarema_ Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 myśli już tylko echem chcę usłyszeć sen oczy czarne ciemne najciemniejsze nic już tylko tłem światem poza mną widzą odgłosy dzieciństwa Chrystusa rany jego krew już tylko ciepło jego szaty kocem rzuconym na zamarzniętego jego dziecięce serce ciepłem spod tego koca może zacznie skraplać zamrożone ciało
Roch_Jarema_ Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 chyba to moje ostatnie przemyślenia które napisałem, wiem, że estetyka wierszy trochę nie najlepsza, chciałem popracować nad ostatnimi wierszami, ale nie udało się, muszę więcej czytać, bo i braków językowych nie brakuje, muszę się nauczyć prostoty, pozwalającej zachwycać się pojedynczym kolorem, dostrzec piękno codziennych czynności itd. pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:)
gabrysia_cabaj Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 więcej czytać lub po prostu czytać, albo przekopać grządki na zimę, w ten sposób odpoczywając - wiele można wtedy przemyśleć spraw pozdrawiam g.
Mieczysław_Borys Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 Witam. Ja uwielbiam prostotę, bo sam jestem prostota i piszę według prostoty. Pozdrawiam i życzę wytrwania. * * * siła prostoty jest ogromna, tylko trudna do odkrycia. teresa943 * * * Prostota jest piękna, bo szczera i niczym niezastąpiona. Mieczysław Borys
Stary_Kredens Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 już tylko? - to chyba bardzo wiele , no ale to może, wiara czy niewiara? pozdrawiam kredens
Rekomendowane odpowiedzi