Alina_Służewska Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 tak w pełni miłość Boża ta jest za darmo
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 @Alina_Służewska Bez zbędnych słów :) PozdrawiaM.
Alina_Służewska Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę nie czekać - sprzedajną (jak się Komentator wyraził) może mieć sam w sobie :) No i, moje wiersze można czytać, jednak, nie są ani do kupna, ani na sprzedaż :)
Alina_Służewska Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważam, że ta skromna myśl tutaj jest i potrzebna, i na czasie. Natomiast, zbędne są tego typu komentarze. Pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @Alina_Służewska Szkoda że mój komentarz odebrałaś negatywnie ... ale jeśli tak to trudno, będę unikać Twoich wierszy. PozdrawiaM.
Mieczysław_Borys Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Krótko, zwięźle i zasadnie, a tak dużo mówiące. Pozdrawiam. Mietko
Alina_Służewska Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Mieczysław_Borys pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O komentarze, jak nie prosiłam, tak nie proszę. Słowo o wierszu (jak dla mnie) niezbyt przejrzyste, precyzyjne. Czy będziesz komentować (moje) wiersze, czy nie - Twój wybór. Dziękuję za trud, pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi