looesje_ Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 zamknęłam myśli o tobie za zachodem słońca zamajaczyły blade tęsknoty płoche jak dzikie ptaki poderwał świt ostatni raz w oddali złamałam skrzydła
Sabre_Wolfik Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 @looesje_ w przejęciu połykam Twoją nieba pomarańcz taka tułaczka łagodnością zwiewnego wejrzenia skłębiona czarna wełna po linię rzucona jesteś jak wiatr jak gwizd w liściach poranka stygniesz, spragniona...
henryk_bukowski Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 ..dzisiaj niezbyt udanie..:)pozdrawiam
looesje_ Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 @henryk_bukowski Nie wszystko się zawsze udaje :)
looesje_ Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 @Sabre_Wolfik nie będą twoim popiołem chociażbym miała umrzeć w snach ukoić pragnienia
looesje_ Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 @stanisław_prawecki może kiedyś skrzydła się zrosną :)
Sabre_Wolfik Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 @looesje_ rozedrgane powietrze przepełnione wonią ust łykamy z niecierpliwością oczekując śmierci do popiołu spragniona... choć byś miała umrzeć ukoić, ostatni raz
looesje_ Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 @Sabre_Wolfik rozrzedzam powietrze krople spływają od ściany do ściany między skostniałymi palcami nie ma miejsca na burzę
Sabre_Wolfik Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 @looesje_ królowo śniegu, zamieci z każdym oddechem mgłą zasnuwasz pajęczą serce w krzyku burzy zrodzone jakże można tak żyć? na laseczce parasola byleby za kołnierz nie nakapało życie...
looesje_ Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 @Sabre_Wolfik lody stopnieją rozedrgane powietrzem spłyną deszczowym latem pod siecią pajęczą tysiąc łez między wargami ciepło słów
Sabre_Wolfik Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 @looesje_ i księżyca nów i dłonie Twe między wargami się plączą nie starczy Ci ramion oddanych mym pnączom z westchnień takich bądź uszyta zwierciadłami oczu powoli kapiąc bliska, do granic
looesje_ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 @Sabre_Wolfik i ja i nic blisko nazbyt odlegle poza zasięgiem rozmywam się ostatnim zachodem słońca
Rekomendowane odpowiedzi