stehr Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 czy muszę powtarzać że cię kocham tysiąckrotnie niczym kłamstwo aby stało się prawdą znasz dobrze me zamiary na co przyoblekać to w słowa które dobrze znamy pytasz i oczekujesz że zaprzeczę kiwając głową potwierdzająco zadam ci rozkosz szukasz pretekstu by się na mnie obrazić uparcie nie możesz go znaleźć chcesz być tylko moja i tym bardziej pożądana przez innych jak przestanę cię komplementować pójdziesz na wieczorek poetycki na którym upadli poeci będą uwypuklać twoje wdzięki łechtać twój intelekt wynosić twoje ego aż po sufit prawda powtórzona tysiąc razy staje się kłamstwem nie mam tobie za złe twoich nieświadomych myśli i powtórzę na rozstanie że cię kocham
henryk_bukowski Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 ..co ślina na język z puentą frustrata..:)
stehr Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 @Monika_Myszka Dziękuję za komentarz i PW. Postanowiłem jednak przeredagować ten tekst i wrócić do tego co jest na ręcznym oryginale. Przy przepisywaniu moje teksty zwykle tracą emocję na bazie której powstały na rzecz czystej formy.
stehr Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 @henryk_bukowski Henryku, czy to znaczy że do kosza czy do zmiany?
henryk_bukowski Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 @stehr ..możesz w tym popracować..spoko..:)..ale pierwsza rzecz..to pozbądz się staroci..typu "me"-moje.."przyoblekać"..:)..itp..bo z tego co tu przedstawiłeś można doktorat napisać z tematem "Jak dobić czytelnika XXI wieku..:)
stehr Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Zastanawiałem się nad tymi wyrazami, ale bez nich było płasko, jak seks bez cycków. Wolałem je zachować właśnie w takiej postaci.
Rekomendowane odpowiedzi