Marlett Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 kogo boli głowa kogo w boku kłuje a kto jest spokojny kto się denerwuje kto wlazł w błoto kto nie umył miski kto ma dużo długów kto ma większe zyski kto ma wielkie uszy a kto wyprał spodnie kto leży na desce a komu wygodnie kto odpowie dzisiaj na moje pytanie ten przez dzień cały sam w kącie zostanie od tego wierszyka już dostaję hopla będę pretendować do nagrody nobla
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 kto tu wypisuje takie dyrdymały że aż w boku kłuje i wykręca gały kto sensu poszuka w takiej wyliczance to nie lada sztuka jak na linie tańce kto tu wplątał Nobla w te słowne graffiti miał być super obraz lecz brak w nim logiki :)
Marlett Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 wiersz ironią piszę bo mi tak wygodnie zamiast innych chwalić rozsławiać obłudnie sama teraz widzę że brak tu logiki bo do wyliczanek robię tu przytyki biedny nobel kaszle nie lubi graffiti zamiast przyznać wawrzyn uciekł na haiti ;)
Penelope_Coal Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @Marlett "gdybym to ja miała skrzydełka jak gąska", to moje pierwsze skojarzenie. Tylko po co? ;) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @Penelope_Coal Na pewno nie po to by lecieć do śląska.
Marlett Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @Penelope_Coal howgh :)
WiJa Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 dlaczego tak rozpisany, właściwie taka mała prowokacja :)
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @WiJa Szkoda ,że tylko mała prowokacja, liczyłam na większą :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @Marlett Witam serdecznie - nie odpowiem na twoje pytania - boję się kąta ... Uraz z dzieciństwa . Czytam i się zastanawiam czy to ona napisała ten wierszyk .... Miłego życzę
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @Waldemar_Talar_Talar Witaj Talarku :) Może następnym razem będzie lepiej.. Dziękuję za wpis. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi