Waldemar_Sikorski Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Narwałem Ci kwiatów polnych o poranku Przy łóżku rozsypałem kiedy jeszcze spałaś Świeżą kawę z uwielbieniem pomieszałem w dzbanku Pysznego croissanta podałem gdy wstałaś Potem wonna kąpiel i masaż leczniczy Romantyczny spacer z zaglądaniem w oczy Później łódką po rzece mini rejs dziewiczy Kolacja przy świecach, wieczór przeuroczy Wszystko to dla Ciebie, Słoneczko ty moje Czemu więc masz minę tak kwaśną i smutną Przecież ja dla Ciebie się dwoję i troję Twój nastrój w rozpacz wpędza mnie okrutną Co ci jest Kochana, co cię dręczy w środku? Jeśli mi nie powiesz to rzucę się z mostu Uśmiechasz się lekko i mówisz mi; Kotku, może bys mnie w końcu przeleciał po prostu...?
Natalia__Rainbow Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 co prawda to prawda:) czepnę się tylko literek, jeśli wielką Ci i Słoneczko, to i Ty czy Cię powinno być...moim zdaniem:)
Waldemar_Sikorski Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jasne, jasne:) Niedopatrzenie zmęczonych oczu i zgrabiałych z zimna rąk;) Czy wy, kobiety, musicie być tak drobiazgowe?:) Teraz zmuszony jestem podziękować za wytknięcie błędu na co w ogóle nie mam ochoty;) Pozdrawiam
Natalia__Rainbow Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 a za co byście nas kochali gdyby nie te drobiazgi? :) a wytykanie, proszę bardzo :) cała przyjemność po mojej stronie Waldku:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 czy puenta jest skandaliczna? Nie! Ale podana infantylnie. W drugiej gryzie się użycie blisko siebie potem i później... A ogólnie się nie czepiam ;-)
Grzegorz__Jakubowicz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wreszcie ktoś, kto zadbał o rymy. Szkoda trochę, że liczba sylab się nie zgadza we wszystkich wersach.
Rekomendowane odpowiedzi