WiJa Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bombka nie szklana, (to ci) takie malutkie oszustwo. Ale chociaż wygląda, jakby mogła się rozbić, jakby czar mógł prysnąć. Bo czar to coś takiego kruchego, ulotnego, dziś jest, jutro nie ma.
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 szczerze? jeżeli rękopis papierowy - to od razu na papier toaletowy...
WiJa Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to już jestem pewny, taki Twój komentarz, jaka Twoja szczerość
WiJa Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 cezary_dacyszyn a jaki Ty jesteś miły, zmyślny, cwany, bo najpierw coś wmawiasz o rękopisie papierowym, a potem odnosisz się do swoich przypuszczeń, czy(li) pobożnych życzeń, że niby/jakoby ten Twój komentarz ma coś wspólnego z wierszem. To powiem Ci, że zeszłoroczny śnieg i zeszłoroczne święta mają się bardziej do tego wiersza, niż Twoje dzisiejsze brednie
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 szczerze? Twój wiersz nie ma z wierszem nic wspólnego. Innym w ogóle szczęka opada... :-(
WiJa Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze, to Ty łżesz, jak najęty
WiJa Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .............| .........Bombka .....złota kuleczka skacze niby piłeczka styropian zawieszka ....nie pryśnie czar ........taką mam ..............- widocznie bywają rzeczy inspirujące
pathe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 @WiJa Próbuję się doszukać tutaj wiersza, póki co bezskutecznie.pozdrawiam, aga
WiJa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżbym Ci jeszcze nie mówił, że o Twoim znawstwie, najlepiej świadczy Twoja twórczość
WiJa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się przyznaję do tego i biorę odpowiedzialność za to, co sam napisałem
pathe Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 @WiJa Wg tej teorii, jeśli dobrze rozumiem, tylko najlepsi pisarze mają prawo recenzować powieści?
WiJa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najlepiej lepiej pilnować swojego, a potem się martwić o innych
pathe Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 @WiJa Nie martwie się o autora, komentuje utwór. Jeśli z jakiś powodów chcesz otrzymywać tylko laurki to wpisz pod utworem 'nie chcę znać waszych opinii, chyba że tylko wybranych, przyjmuje tylko pochwały?' Dla mnie będzie wtedy jasne, o co chodzi. Luzik :)
WiJa Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chodzi o to, żeby widzieć dalej niż koniec swojego nosa
Rekomendowane odpowiedzi