Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 rozwijam z sarkazmu schedę po przyjacielu, tym, co nie umarł ani też nie odszedł, zwyczajnie jest, bo taką mam nadzieję po każdych narodzinach słowa, rozczarowanie sobą we mnie kwili kapryśne a może i zgorzkniałe, w głodzie pierworodnym pod językiem próbuję wyhodować samorodek, grudkę ciszy
maria_bard Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Krzysztof_Kurc Zamyśliłeś mnie, Krzyśku. Ostatni wers to majsterszyk. Ale! - żeby nie było....: to trochę ciężkawy klocek. Brakuje mi w tym wierszu lekkości. Ażuru... czy jak to nazwać.:-) Nie wiem, brak mi "aparatu", to znaczy - fachowego języka :-))) Uścisk. e.
Anna_Myszkin Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Na razie udało Ci się wyhodować "samorodek" u mnie... Nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam zazdrośnie ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 @Mithotyn Jedna kropka miast przecinka niczego nie zmieni. Pozdrawiam kkk
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 @maria_bard Nie wiem dlaczego brak " ażuru ", może gęsto napchałem słów w zbyt małą przestrzeń. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 @Anna_Myszkin Ciiiii... niech rośnie. :) Pozdrawiam Krzysiek
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 @Krzysztof_Kurc fajne. fajne przejście od narodzin słowa do grudki ciszy. z tym że to pierwsze już jest a drugie w fazie prób. - i błędów, chyba też.
Magdalena_Blu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 To ja też z ilustracją muzyczną. "A jednak naprawdę w milczeniu jest sens,..." [youtube]B7ydZ4q2Tts[/youtube] Pozdrawiam:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 @oskari_valtteri Nawet jeśli pierwsza próba jest udana, w celu potwierdzenia wyniku trzeba dokonać drugiej. :) Pozdrawiam kkk
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 @Magdalena_Blu Milczenie i cisza, mam swoją teorię dotyczącą tych dwóch pojęć. :) Pozdrawiam kkk
Rekomendowane odpowiedzi