Artur_Bielawa Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Szaro brudno na planecie ale przecież już to wiecie orzeł i reszka cały dobytek byle z Kapitana był pożytek czasy Mieszka, lata świetlne oczy twoje są obłędne drogowskazy bez wytchnienia wskazują na marzenia. Szaro brudno na planecie często piszą o tym w gazecie bez zastanowienia i wiary na lepsze sami zatruwają powietrze wiecznie zepsute, gęste jak lawa człowiek na więcej sobie pozwala nie pomogą nawet wczasy na Krecie ale przecież już to wiecie!
Marlett Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 @Artur_Bielawa Brakuje rytmu, no i rymy zbyt przewidywalne :) Z techniką lecisz na skróty.
Artur_Bielawa Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 @Marlett może masz racje, troche może brakuje talentu:) przeglądałem jeszcze raz Twoją strone, wydałaś jakiś tomik? piszesz pięknie i lirycznie, nie tylko o miłości, Twój przekaz trafia do mnie. pozdrawiam serdecznie.
Marlett Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 @Artur_Bielawa Dzięki za uznanie, ale wroćmy do wiersza :) Mam wrażenie, że po napisaniu wiersza zbyt szybko publikujesz. Pozwól utworowi trochę odleżeć i dojrzeć , a nabierzesz dystansu do utworu co pozwoli na dopracowanie szczegółów. PozdrawiaM.
Gość Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 @Artur_Bielawa to już chyba norma że w tekście bałagan. jako przykład ten dwuwers: "czasy Mieszka, lata świetlne oczy twoje są obłędne" co ma piernik do samolotu?
teresa943 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 @Artur_Bielawa wybacz, ale ... nie trafia do mnie takie "tratatata" bez powiązań logicznych (;
Artur_Bielawa Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 @oskari_valtteri dzieki za koment, to sie nazywają tak zwane Kazikowe ,,zlewy" powszednie:) pozdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 @teresa943 dzieki za koment, to sie nazywają tak zwane Kazikowe ,,zlewy" powszednie:) zorientowani wiedzą o co chodzi. pozdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 @Marlett pewnie masz racje, ale jak na tą chwile nie wiem czy cokolwiek chciałbym w tekście zmienić. mi on się domyka. pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi