Aneta_Springer Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Najbardziej lubię cię tuż przed nadejściem nocy Wtedy stajesz się trochę jak ja Bardziej smutny Bardziej samotny Obsesyjnie zakochany w słowach Zapraszasz Piękno na kolana Patrzę na naszą trójkę Tak jest dobrze tak być powinno Osty i krawędzie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 @Aneta_Springer Witam Aneto - ciekawy wiersz - zwłaszcza zakończenie daje do myślenia . Jeszcze raz się powtórzę - smutny ale owe patrzenie upiększa wiersz dodaje mu uroku . pozd.
teresa943 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 @Aneta_Springer Skoro tytuł brzmi "najbardziej" to zbędne jest powtórzenie go na początku. Wydaje mi się, że jest tu mowa o "trójkącie"... Pozdrawiam :)
Aneta_Springer Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Dziękuję za wszystkie opinie. Jeśli chodzi o tytuły, to zawsze mam z tym problem więc staram się nie wysilać. I zdecydowanie nie chodzi tu o żaden trójkąt miłosny, ale fascynujące jest czytanie interpretacji.
Rekomendowane odpowiedzi