Gość Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 on już chyba pił a wcześniej nie spotkałem nikogo z kim można rozmawiać o latawcach trafiło nas rześkie powietrze i śmierdząca cisza pod swetrami bez zająknięcia kto góra a kto człowiek i jak wiele zostało z tamtej pasji sosnowe listwy zbite zardzewiałym gwoździem na krzyż
sho Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 mogłabym pomarudzić, że coś tam gdzieś... ale całość jest tak dobra, że nie widzę sensu do tego bardzo mocna ostatna strofa
Elżbieta_Zadrożna Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 @oskari_valtteri Mnie... zatkało z wrażenia.
Gość Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 @sho to mój ulubiony wiersz. kiedyś był w sąsiednim dziale ale się stamtąd wyprowadziłem razem z całym inwentarzem :)
Gość Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 @stanisław_prawecki "Nie spotkałem jeszcze nikogo, kto by cnotę kochał tak jak urodę." - Konfucjusz.
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 @oskari_valtteri zakończenie zostawia przestrzeń do refleksji ... ileż takich "wiatrołomów" pod krzyżami... pozdrawiam serdecznie :)
Gość Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 @teresa943 hm. jest tyle ile nam dane.
teresa943 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 @oskari_valtteri też prawda...
Penelope_Coal Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 @oskari_valtteri Tak, poruszające.
Gość Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 @Penelope_Coal oby nie poruszało zbyt mocno niebo i ziemię bo z tego tylko kłopot.
a.z.i_xxx Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 @oskari_valtteri wiesz najbardziej mnie wkorwia a twoje zwroty zniknely kocham konstrukcje kocham sztukae konstrukcji kocham polaczenie Pierwsze dwie zwroty magia otwartej mysli zmiana potrzebuje znakow a na koniec wymagania choirakow
Rekomendowane odpowiedzi