Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 dziś za lato toast wznoszę o jeszcze jedną chwile proszę zanim z jesienią się zamieni zanim podda się czerwieni dziś za lato zdrowie pije przecież już za moment minie więc niech słońca nie żałuje jeszcze jedną tęcze zbuduje dziś do lata się uśmiecham na jego zrozumienie czekam niech się bardzo nie śpieszy niech mnie sobą jeszcze cieszy bym mógł spokojnie się poddać na barwy jesienne spoglądać pamiętając o pięknym lecie które w zieleń odziane i kwiecie _________________
Mieczysław_Borys Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Nie ma co żałować lata. Ja osobiście nie lubię lata, ze względów na upały. Jesień jest piękniejsza, bo nie tylko złota, ale i w kolorach i nie ma upałów. Ale to Twój wybór. Pozdrawiam z jesiennego Podlasia. https://plus.google.com/photos/yourphotos?banner=pwa&pid=5944714164178000754&oid=103276734392610294633
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 @Mieczysław_Borys Witaj Mieczysławie - dzięki za czytanie kom.i pozdrowienia . Wiem że nasza jesień jest piękna . Ale osobiście uwielbiam upały i letnie barwy - zwłaszcza dojrzewające pola zbóż i rzepaku .- cudnie pachną . Jeszce raz dziękuje za obecność .
teresa943 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 @Waldemar_Talar_Talar Tak sobie "podokazywałam" z Twoim wierszem i czytam na głos - wydaje się melodyjny :) spróbuj i Ty przeczytać głośno... dziś za lato toast wznoszę jeszcze kilka chwilek proszę nim z jesienią się zamieni niechaj liście zaczerwieni dziś za lato zdrowie piję przecież już za moment minie więc niech słońca nie żałuje jeszcze jedną tęczę snuje dziś do lata się uśmiecham jego zrozumienia czekam niechaj bardzo się nie śpieszy jeszcze sobą mnie pocieszy chcę upojnie mu się poddać poprzez wenę nań spoglądać zapamiętać piękne lato które w zieleń jest bogate Uśmiecham się do lata :) ale złotą jesień też kocham... Serdeczności Waldku :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 @teresa943 Miła Krystyno - aż się zaczerwieniłem czytając głośno wiersz po twojej kosmetyce . Pięknie to wszystko brzmi - cieszę się bardzo że tyle czasu mu poświęciłaś - efekt wspaniały - aż wstyd się przyznać że to mój wiersz . Raczej to twoje dzieło . Dzięki za miłą chwile którą sprawił mi twój wpis . pozd. ślę gorące
teresa943 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 @Waldemar_Talar_Talar Ależ śmiało możesz uznać za swój, bo moja tylko niewielka "kosmetyka" rytmu a cały wiersz wraz z zamysłem Twój. Możesz go wkleić, jeśli Ci się podoba. Miłego dnia :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Tegoroczna jesień rzeczywiście wciąż pachnie latem ale za to kolorów więcej jak to bywa u dojrzałych a nie tylko zieleń i zieleń :)) Fajnie Waldku :) Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 @Zbyszek_Dwa Witam Zbyszku - fajnie że zajrzałeś. Jesień ma swoje uroki - ja bardziej za latem... Dzięki za czytanie i pozd. pozd.równie ciepło
Krzysztof2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar potem zostanie tylko wspomnienie tak jest jak napisałeś Pozdr. K
Rekomendowane odpowiedzi