Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• tęsknię za NAMI  nierealnie    jesteś ty  jestem ja  jak inni    sen zniknął  system się zawiesił    my jesteśmy  ale NAS  nie ma    tęsknię za NAMI  nierealnie    smak bryzy morskiej  powiew wiatru  zapach plaży  jest jak dawnej    nieobecność nie smakuje  jak lody bakaliowe    12.2025 andrew   
    • @Amber Wzajemnie, oby dobrego i oby szczęśliwego i oby spełnionego roku 2026. 
    • boli to co się dzieje co sieje zło i łzy boli to bardzo kaleczy sny   a  to  tylko  dlatego że znalazł się ktoś kogo wstydzi się dziś świat   boli to owe bolenie  otwiera smutkowi drzwi a on cóż może zrobić obudzić krzyk   krzyk który przegoni owe  cholerne zło zwróci  uśmiech kolejnym dniom
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - taki był zamysł skoro tak napisałem - a czy dobry to niech czytelnik oceni - miło że czytałeś - dziękuje -                                                                                    Pzdr. Witaj - ja też widzę dużo dobrego w tym naszym świecie choć wiadomo że czasem kuleje -                                               Pzdr.  Witaj - szanuje to co napisałeś w komentarzu - dzięki że byłeś -                                                                                                               Pzdr. @Rafael Marius - @huzarc - @Berenika97 - dzięki - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...