pijaczyna_ok Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Nie mów mi nic o wolnej woli, ty, bezcielesny mój Aniele; bo ciebie przecież nic nie boli i też obchodzi cię niewiele. Rodzina, praca, chuć, nałogi - to wszystko nie jest z twojej bajki, ciebie nie boli głowa, nogi, że brak ci ćwiartki, nie masz fajki. W ogóle nie wiesz nic o życiu a chcesz mnie chronić przed upadkiem; z księżowskim tonem picu - picu Amorkiem ledwoś, z gołym zadkiem.
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 @pijaczyna_ok Oj ciężki los ma on z Tobą :))) Całkiem zgrabny i niegłupi wiersz. Pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 @pijaczyna_ok Amorek kiedyś też się przyda :) Lekki i zgraby wierszyk.
pijaczyna_ok Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak - ten mój Anioł nie ma lekkeigo życia :) Pozdrawiam
pijaczyna_ok Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że sie podoba :) Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest wręcz przeciwnie mój Pijaczku zamartwiam się że aż się pocę chciałbym cię chronić od upadków lecz wprzódy sam ty siebie oceń dla ciebie wszystko jest stworzone rodzina praca chuć nałogi lecz życie tutaj ma swój koniec przypominają bólem nogi i będziesz musiał się rozliczyć z każdego czynu oraz słowa nic się nie dzieje bez przyczyny nie możesz zacząć nic od nowa więc ci dyskretnie przypominam choć dano tobie wolną wolę coś możesz zmienić w słowach czynach lub stwierdzić krótko: ja pier... :)))
Mieczysław_Borys Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Dobrze, że powołujesz się na Anioła, Znaczy to że masz serce, natchnienie, dobroć i miłość. Anioł zanim stał się Aniołem, był człowiekiem i myślę, że też cierpiał jak na ogół cierpią ludzie. Zatem nie jest tak do końca, że Aniołowi nic nie boli. Bolą wspomnienia.
pijaczyna_ok Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 No całkiem nieźle Jacku, tyle że ja mówię we własnym imieniu, a Ty ? Czyżbyś był aniołem? :))
pijaczyna_ok Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z Aniołami, Mietku, nigdy nie wiadomo... Chciałbym wierzyć, że istnieją, a jeszcze bardziej, że chcą pomagać. :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro napisałeś tak dobrze, że postanowilm się z Tobą, w ramach ćwiczeń, pobawić rymami no ale jak widać nie masz chęci:))
pijaczyna_ok Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 no, bez przesady Jacku, przecie mówię, że Ci się rymy udały :))
Rekomendowane odpowiedzi