pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ale sobie prymitywy wymyślili, będą wiecznie żarli chlali i pieprzyli; wydumali wolność równość i braterstwo kainowe hierarchiczne łachuderstwo. Na dwóch kartkach z zeszytu spisałem postulaty: 1. Stworzyłeś? Nie bądź obojętny. 2. Likwidacja cierpienia. 3. Koniec z nałogami. 4. Odżywianie solarne. 5. Rozmnażanie bezpłciowe. Przeczytałem raz jeszcze. To nie przejdzie. Tak czy owak pora umierać. dziękuję ci za dary chłód cierpienie i strach za samotność niezdary i wieczory we łzach miłość bańki mydlanej psią karierę i chuć to że jestem frajerem i gorzałą mnie czuć
Klara G Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 smutne to, wszystko ble ble ble... nasunęło mi się takiego mnie Boże stworzyłeś, takiego mnie masz,co nie jest prawdą i do niczego nie prowadzi.
Marlett Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jesteśmy ludźmi ze słabościami, a to co uniesiemy na barkach i przeżyjemy jedynie nas wzbogaci. PozdrawiaM.
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 @pijaczyna_ok Kurczę, nie mogę czytać o takich rzeczach. Za bardzo mnie dotykasz, za mocno boli. Całkiem niedawno zmarła bliska mi osoba, właśnie z tego powodu. Cóż, żyć chcemy po swojemu, ale bez ponoszenia konsekwencji, a tak się nie da, niestety. Chłopie, (Ty z wiersza) póki żyjesz, możesz się zmienić.
makarios_ Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 bogiem jest nawet brzuch a chwałą to co jest hańbą i samolubny duch często związany z knajpą postulaty postu latach spełnią się albo nie po prostu błędne są w osądzie
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łatwo ferujesz wyroki; a ja chcę się zmienić :)
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, wiem coś o tym :) Pozdrawiam
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się zmienić:) widzę, że jednak dociera to, co piszę (czuję) pozdrawiam
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe :)
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Geny? Zapewne, ale... Środowisko też mo dużo do gadania. A poza tym rzecz nie tylko w kielichu :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witaj - mocny a nawet bardzo - prawdziwy bez owijania . Zmusza do refleksji - więc duży plus się należy autorowi . pozd.
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dzięki :)
majkaa_m... Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 co oznacza stwierdzenie, że chcesz się zmienić?
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to, że wolałbym być poetą, nie pijaczyną... Obawiam się jednak, że mi to nie grozi. Pozdrawiam :)
majkaa_m... Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 nie pisz, jak pijesz, po prostu wiem, że to wredne, tym bardziej, że jestem po czwartym drinku ale fakt jest taki, że picie łatwiej jest odstawic niż zostac dobrym poetą
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie piszę... piszę na kacu :)
majkaa_m... Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 a miało byc o wierszach tylko, nie o człowieku
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego się nie da oddzielić :)
majkaa_m... Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 da się, a nawet trzeba inaczej to nie wiersze, tylko pamiętnik osobliwy pamiętnik fakt, że pamiętniki też mają swoją wartość ale Ty chesz pisac przecież wiersze
pijaczyna_ok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersze, nie wiersze, człowiek jest we wszystkim, albo nie ma nic :)
Rekomendowane odpowiedzi