henryk_bukowski Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 nazywałbym ją huanitą a ona mojego ptaszka pysiorkiem ale do czego zmierzam skoro odwieczny widok przydrożnych kurew mnie tak onieśmielał to dzisiaj do wiejskiego sklepu wszło dziewczę że chuj mi zagrał marsyliankę na szkockich kobzach podrapałbym ją po tej rynience cieku oprawioną w ramy kościanych obrazów przełożył przez kolano nutowych zapisów i rżnął zwyczajnie na skrzypcach jak paganinii odrobił lekcję przysposobienia do życia city of life and death
Kulok_the_Bo$$ Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 @henryk_bukowski Aż se go zarzucę do ulubionych xD
Jolanta_S. Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Henio!!! przestań przeklinać, zrób z tego wiersz - jest wart zachodu. te wulgaryzmy psują harmonię i piękno polskiego języka i nie tylko... i Twojego też, przede wszystkim Twojego! a jeszcze powiem te "nie słowa" są tak pospolite, że niewarte zachodu. przemyśl...
henryk_bukowski Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 ..Jolanta skup się na wschodach i zachodach :)
Jolanta_S. Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 @henryk_bukowski Henio poważnie nie rozwalaj...
Jan_Wodnik Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 napisałbym city of [u]fucken[/u] life & death , poza tym cóż , zdarza się..;)
gabrysia_cabaj Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 mnie pasi wszystko co piszesz, bez różnicy 'prawie':)
henryk_bukowski Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 @gabrysia_cabaj ..i za to Cię uwielbiam :)...no bo pocóż strzępić ozor..i tak nikt i nic nie wpłynie na moje postrzeganie rzeczywistości :)
Rekomendowane odpowiedzi