Kajetan_Arfinand_Radomiński Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Jest postęp! Idziemy w stronę pokoju! Otwieramy drzwi do rzeczowej dyskusji, do wymiany poglądów, bez obrażania, urażania. No foch, foch off, fuck foch. Otwieramy drzwi do pokoju. Czarne odwrócone krzyże, z miłością uśmiechają się między zamkniętymi szufladami.
Kulok_the_Bo$$ Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Cóż zrobić, skoro krzyż to cierpienie?
Kajetan_Arfinand_Radomiński Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 @Kulok_the_Bo$$ Krzyż może i cierpienie, ale nie wiem czy odwrócony. Choć kto wie...
M_Patriota Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Krzyż to krzyż czy odwrócony, czy nie, to i tak cierpienie. Ja o tym najlepiej wiem, skoro mam krzyż cierpienia. Ale i krzyż daje siłę przetrwania. Wszystko zależy od wiary i chęci do życia. A pamiętajmy, że życie mamy tylko jedno. Serdecznie pozdrawiam z majowo słonecznego Podlasia w otulinie Puszczy Knyszyńskiej.
Kulok_the_Bo$$ Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 @Kajetan_Arfinand_Radomiński Odwrócony to jeszcze większe cierpienie, zwłaszcza gdy się na nim wisi, bo krew spływa do mózgu.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Widzę, że sprawy "obróconych" krzyży mam już omówione ( czytałem komentarze), to może teraz trochę o sensie i możliwościach "rekonwalescencji" tekstu : Jest postęp! Idziemy w stronę pokoju! Otwieramy drzwi do rzeczowej dyskusji, do wymiany poglądów, bez obrażania, urażania. Foch, foch off, fuck foch. Zamykamy drzwi do pokoju. Czarne krzyże, z miłością uśmiechają się odwróconymi stronami. Tyle można by na początek, ale uraz tak ciężki, że zdrowienie potrwa. Bez załamki. pozdr
Kajetan_Arfinand_Radomiński Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 @Mariusz_Sukmanowski Dziękuję za zaangażowanie w "rekonwalescencje". Drzwi jednak pozostaną otwarte jaki i stanowczy sprzeciw na tzw. Fochy. Nieco uściśliłem rzeczowość odwróconych, obróconych krzyży. Pozdrawiam
Kajetan_Arfinand_Radomiński Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 @M_Patriota Słusznie napisane, pozdrawiam z referendującego Krakowa. :)
Kajetan_Arfinand_Radomiński Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 @Kulok_the_Bo$$ Fakt naukowo niezaprzeczalny. :)
Rekomendowane odpowiedzi