Freney Opublikowano 2 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Bodaj najsłodszą była ta – (nosiła znamię szpaka ta). Z nadgryzionej Upłynąłem – Owszem - ja – i resztki ciała. Odbijała to żywica.
Dusza Pegaza Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Kocham miniaturki tzn mało treści - dużo sensu. Twoja jest słodka. Pozdrawiam
Michał_Zawadowski Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 tak czytam, ale chyba się zgubiłem nieco w tych paru wersach;) cóż, będę kombinował dalej. pozdrawiam MZ
Freney Opublikowano 2 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ech, Michale... myślę, że nie warte to Twojego gubienia się. Pozwolę sobie potraktować Twój komentarz jako jeden z głosów w sprawie niekomunikatywności (trafiają się i pro i contra). Jakieś sugestie? Za wspominek o miniaturze dziękuję :) Ukłony.
Michał_Zawadowski Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 A nie, nie, nie. Z przyjemnością pomyślę trochę. Aktualnie jestem na ostatniej linijce, więc już prawie, prawie. To, że nie jestem w stanie dogłębnie zrozumieć, to jeszcze nic nie znaczy. Zbyt często odzywa się moja ograniczoność;)
PiątaPoraRoku Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 poczepiam się trochę w pierwszej zwrotce razi mnie to "ta" ale jeszcze przełknę natomiast "Owszem - ja – i resztki ciała" - to też niepotrzebne no.. pomarudziłam... mimo tego moim zdaniem , ogólnie nie jest żle
Freney Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ech, te zgrzyty co to się nie każdemu podobają ;) liczy toto sobie lat dwa, a dwa lata temu wersyfikacja bywała bardzo zdziczała :) jeśli natomiast mogę na swoją obronę powiedzieć co chciałem w ten sposób osiągnąć - mianowicie spowolnienie i odpowiednio rozłożone akcenty (stąd te brzydkie pauzy). Polecam się w zakresie czepialnictwa stosowanego :)
PiątaPoraRoku Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 czepialnictwo stosowane:) uśmiałam się:) pozdrawiam piątkowo:)
asher Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 A ja bym wywalił to drugie "ta". Gdzieś jakieś ślady haiku mnie tu urzekają.
ot i anka Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 lekkawo ciężkie:) to ciało kojarzy mi się z robakiem w środku:) coś w tym jest,ale ja konkretów nie potrafie wykładać:)
Rekomendowane odpowiedzi