aluna Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 płynę za prądem którego brak wiatr szaleje zapalam świecę pełną nadziei kapu kap po dłoniach parzy nie tylko dłonie
makarios_ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 @aluna ośmielam się smutna nadziei wciąż pełna radzić płynąć pod prąd bo z nim to chyba błąd
itd_itp Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 płynąć za prądem którego brak - to już jest wyczyn, a drugie to: jeżeli świeca jest pełna nadzieji to dlaczego parzy? nadzieja zawsze powinna rozgrzewać ale chyba nigdy nie parzyć.
M_Patriota Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Alunko - daję Ci światełko nadziei - i niechaj ono nigdy nie gaśnie.
aluna Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 @makarios_ Dziękuję za czytanie, komentowanie-wierszem, uroczo, miło bardzo! Poeto, chodzi o prąd elektryczny! Pozdrawiam! Hania
aluna Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 @itd_itp Dziękuję za czytanie mojego przemyślenia! Płynę za prądem go było brak(ciemności egipskie),a parzy -wosk,ze świecy pełnej nadziei,że chociaż zobaczę coś,,,?! Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 @M_Patriota A dziękuję Mietku ,za cieple słowa,-niech jeszcze nie gaśnie,,,! Pozdrawiam serdecznie! Hania
makarios_ Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 @aluna Ja też.. To w takim razie jest bardzo elektryzujące przesłanie..
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Haniu, jak mozesz płynąc za prądem ,którego brak...? Moze miało być "'pod prąd "", dla mnie fajne by było... ""zapalam swiecę kapu kap parzy nie tylko dłonie [( raczej ręce )] chyba...Pozdrawiam. agn. ;-))
aluna Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 @makarios_ Elektryzujące -masz rację ,,,ale jeszcze,,,wkurzające! Pozdrówka!
aluna Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Agnieszko , nie zdawałam sobie sprawy z tego ,że prąd jest w dzisiejszych czasach aż tak niezbędny,chodziłam od okna do okna wypatrując światełka!(chodziłam za prądem)! A trzymając świecę, oparzyłam sobie zewnętrzną stronę ręki,(,,,całuję twoją dłoń,,,- tak mnie naszło! I jeszcze ,parzę nie tylko dłonie-pralka zatrzymała się , zmywarka również,,,itp,,,!Wkurzyłam do szpiku kości! Serdecznie! Hania
Rekomendowane odpowiedzi