danuta_k Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 W witrynie spostrzeżeń jest miejsce na "niedowidzenie" - tu najcieplej najczęściej światło otwiera brzuch i rodzi westchnieniem kolejne spostrzeżenie Koniec przenika przez pępek witryną krzyku i nawija na szpulę "niedowidzenie" - a świat myśli że tak wygląda jasność przekazu * Pinokio na doklejaniu nosa złapany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta_S. Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 @danuta_k za dużo spostrzeżeń, niedowidzeń i witryn w bardzo krótki tekście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 "niedowidzenie" zbyt bkisko siebie, tak mi się wydaje, ze bez frazy ""i nawija na szpulę "niedowidzenie" - będzie całkiem dobrze...dla mnie to jest bardzo dobry wiersz...ale ja się nie znam...hihi pozdr. agn. ""Pinokio złapany na doklejaniu nosa "" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawa_ Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mi również się podoba przede wszystkim za treść ale też się nie znam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi