henryk_bukowski Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 czasami narasta we mnie ryk histerycznego tłumu wtedy wiem w kilku ruchach pióra mógłbym przebić pocałunek nie jednego lecz czterech posłać na szafot co mnie trzyma pewnie te oczy pełne kocham bo gdy otarty o nieuniknioną wypowiedział nie pora byłem ważny tak teraz siedząc przy stole pijąc z nim wino i krew znacząc w sercu nie boję się posłucham rozkazu
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Dobre. Daj do zawansowanych.
henryk_bukowski Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 @Stefan_Rewiński ..niegodnym :)..ale dzięki :) - pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 od wielu naprawdę wielu dni nie widziałem tutaj tak DOBREGO wiersza . RARYTAS ! Tylko i wyłącznie pogratulować - żadnego zbędnego słowa , poprowadzony perfekcyjnie , narastający scenariusz , pełen przestrzeni , a wszystko wpółleżąco , przy stole ... Czwarta strofa ponadczasowa ... To wiersz , pod którymi podpisuję się : Z A Z D R O S Z C Z Ę ... W kilku ruchach pióra doprowadziłeś do artystycznego orgazmu , i stąd ... moim starym gnomkiem : nie wierzę nie wierzę nie wierzę orgazm słów na papierze coś z pogranicza spełnienia poeta w przypływie natchnienia ... spływam ...
gabrysia_cabaj Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 nie umiem opisać wszystkich odczuć po czytaniu wiersza, który mnie porusza, więc tylko się przychylam do słów cezarego, że to bardzo dobry wiersz jest i to nie słodzenie autorowi, ponieważ nie znam go - to jest współodczuwanie wiersza, który niczego ode mnie nie chce, niczego mi nie nakazuje - przystanęłam i podziwiam. dobrego dnia, autorze.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 @henryk_bukowski Tym wierszykiem godnyś.
henryk_bukowski Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 @Stefan_Rewiński Miło :)
henryk_bukowski Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :)..miłego wieczoru..:)
gabrysia_cabaj Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 @henryk_bukowski Właśnie weszłam i poczytałam sobie na wieczór Jacka Dycia - zaiste, przedziwny to człowiek - chyba wezmę zajęczą łapkę, umoczę ją w winie i spalę nad łuczywem, równocześnie wypowiadając klątwę, żeby go diabli wzięli:)))) dobrego wieczoru:*
henryk_bukowski Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 @gabrysia_cabaj ...i koniecznie spluń trzy razy,przez lewe ramie :)) - Hej ! :)
gabrysia_cabaj Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 @henryk_bukowski w emocjach pisałam:)) hej!!!!
henryk_bukowski Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 @gabrysia_cabaj ..ja też ! :))..bo nim wbiję się w poduchę utkaną z marzeń,chciałbym doświadczyć smaku golonki :)..i popić to wszystko dębowym,od tak na wszelki wypadek,od koszmarów...i rotawirusów:)
gabrysia_cabaj Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 ja Ci mówię, henryk, że Twoja dusza nie zazna pokoju po golonce i piwie:)))
Rekomendowane odpowiedzi