Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Mnie akurat boli głowa, gdy rośnie ciśnienie czyli wypogadza się. Jakkolwiek, nikt nie chce, by go coś bolało. Zdrówka życzę :-)    
    • @Robert Witold Gorzkowski myślę, że wpasowuje się bardzo dobrze. Dzięki piękne, Robert :) @Berenika97 Aż dziw bierze, że mógłby być nieobiektywny :) A tak na serio, to rozczuliło mnie to strasznie, więc musiałam dać temu wyraz, bo nie byłabym sobą.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jeju, jak mi miło, no nie mogę się przestać uśmiechać jak czytam Twój komentarz. Strasznie dużo ciepła od niego bije :) Blaszka jako imię, no nie powiem, brzmi ciekawie :) A co mi tam, powtórzę się po raz kolejny, bo naprawdę, wielką radość sprawiają mi Twoje komentarze: dziękuję :) Branoc, śpijcie dobrze :)
    • @Wiesław J.K. Dziękuję za miłą ocenę...i niby tylko''pajęczyna''a miała swoja ''strategie pająka''....
    • @Bożena De-Tre Bożeno, ciekawy baśniowy świat stworzyłaś w tym wierszu. Pajęczyna na wietrze w tytule zachęca od samego początku w zagłębienie się w treść wiersza. Pozdrawiam!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

W sumie jest w tym dużo racji, że każde zachowanie, które trudno komuś wybaczyć jest wynikiem jakieś jego/jej zdrady, bo jednak ten ktoś wybrał komputer, alkohol i inne "niezbędniejsze" zachowania lub osoby, w przeciwieństwie do tego, co gdzieś tam deklarował. Zmienił plan, albo tak naprawdę nigdy planu nie miał/miała... tylko słowa żeby sobie kupić czyjeś zachowanie. I zostają te suche kwiaty, podobne do zdjęć w albumie.    Dziękuję za wierszyk i "śliczny" opis małżeństwa.   Pozdrawiam :)   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...