cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 pod wielką połacią nowiu statecznymi krokami rozrzedzam jeszcze jedną jesień atmosfera nie spuchnie od marszu naprzód chłodna pora roku zwiesza się kroplą na czubku nosa mam ją nie tylko tam nawet w de ty masz na imię inaczej między gwiazdami lniany charakter dzięki tobie trzymam się chodnika pionowo Świnoujście 10 XI 2013
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ooo dobre...A jakby coś tak mniej więcej: ty masz na imię między gwiazdami tylko dlatego trzymam się pionowo chodnika Naprzód zawsze się maszeruje:-) Pozdrawiam
Wodzu_Wodzu Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nareszcie ktoś szczerze a nie - uśmiechajmy się to politycy oddadzą nam co nakradli.
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tytuł pasuje do treści, a ta, podoba mi się. Fajnie "zawiesiłeś" chłodną porę roku. Lniany charakter.. :) czy to 'twardość'.? wyrobu z lnu takie są, "gryzą" troszkę.. ;) Dobrze, że jest ktoś, dzięki komu peel.. trzyma się.. chodnika. Czytałam kilka razy i ogólnego zapisu nie zmieniałabym, ale mam pytanie, czy.. "nwet w de" i "pionowo".. jest konieczne.? Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 @cezary_dacyszyn Dobry Czarku, i ten lniany charakter ,,,! Ale , jak czytam - dzięki niej trzymasz się nie tylko Ty ale i choinka pionowo! Pozdrawiam! Hania
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Facetowi len dobrze się kojarzy ... wiesz ... nieznajomość struktury ... Ale może chodzi o skojarzenie koloru włosów , kto go tam wie ... A kwiatki lnu błękitne , delikatne ... to tak dodatkowo :) TYTUŁ ŚCIŚLE POWIĄZANY !!! ;-) ... A to " de " ... no wiesz , mieć kogoś w nosie to jeszcze mało ... faceci muszą być tacy dosadni ... Wybaczysz ? A pionowo esencja !!! Rozejrzyj się wokół ilu gości po traumatach sunie czołgiem ... :-(
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm ... nic tu o choince , ale skoro tak to odbierasz ...
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano sunie, sunie.. albo i w miejscu leżą, w sumie... w tym przyznam Ci rację. Jeśli facet "musi" być dosadny (w wierszu), niech mu.. nie ma co wybaczać.. ;)
Rekomendowane odpowiedzi