Ivette_ Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 staram się unikać słońca tak jak z daleka trzymam się od starości która jest już we mnie wtedy wmawiam sobie że wszystko mam poukładane jak kieliszki stoję w równym rzędzie pragnienie czystej gaszone półlitrową bezradnością wieczorne jam session szkła i paznokci to wszystko co mamy dla siebie i nawet wtedy powtarzam sobie że wszystko mam poukładane nie do końca w to wierzę od wczoraj zapinam się pod szyję pisząc w lustrze świętą ikonę
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 z braku konkretnej autopsji trudno rozkminić ten przekaz do końca, ale wiersz jest dość intrygujący i każe się przeczytać... Nie można go obwiniać za jakiekolwiek braki, co najwyżej siebie samego za zbyt mało horyzontalną wyobraźnię. Ogólnie dobrze, w kwestii delfinów może nie być najprościej, meduzy nawet w Bałtyku pospolite ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 o kurczę ! na zdjęciach podobnie ;-)
Rekomendowane odpowiedzi