Sebastian_Pietrzak Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Sposób w jaki podnosi filiżankę to nie tylko odruch to znak czy podejmować próbę nawiązania łączności na ciepłych falach czy też zrywać w pośpiechu ostatnie kęsy śniadania zwracam uwagę na układ włosów mówią nic i wszystko o ostrości i natężeniu myśli nie zawsze stabilnych tak samo jak pojedyncze kosmyki usta zgryzione o tej porze nie pobudzają one są w niesmaku pozostał jeszcze strach zajrzeć w oczy geparda.
Kasia B Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Komunikacja niewerbalna... świetny tekst, niesmak pozostaje mi jedynie po ostatnich dwóch wersach. Ale i tak pozostaje przy zdaniu, ze to dobry i niezwykle udany wiersz. Pozdrawiam
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 dziękuję bardzo, mi też się podoba, a naprawdę rzadko coś mojego mi się podoba:) jestem bardzo krytyczny do siebie Pozdrawiam
PiątaPoraRoku Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ostatnie dwa wersy zgrzytaja ... ale całośc jest naprawde dobra i robi duze wrazenie, z przyjemnościa przeczytałam.. z dużą przyjemnością
Messalin_Nagietka Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 no i Sebastianie opisałeś z krwi i kości "kinestyka" - nawet ten gepard jest do przełknięcia - kinestyków jest najwięcej - to Ci co gestykulują przy rozmowie - Ci co chodzą od ściany do ściany gdy się uczą - Ci co skaczą jak gepardy kiedy problem na głowie MN
Rekomendowane odpowiedzi