Michał Kurdyk Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Pięknie zielony świat, Drzewa upiękrzają swe włosy, Ptaki odnajdują swe miłości Rozkosz panuje wraz z oznakami życia Żar promyków słońca ogrzewa dojżałe trawy, Szarańcze ptaków w swej rozkoszy się unioszą, Lasy zapuściły długie włosy. Rozgrzane serca ogarneły swe maksima Wybuch atomowy, Mrozem przywiało, Śnieg spadł Ptaki zamarzły, Drzewa wyłysiały Serce pękło na pół... Rozpacz...
PiątaPoraRoku Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Szarańcze ptaków w swej rozkoszy się unoszą, Lasy zapuściły długie włosy. jedynie to " wpadło mi w oko".....
aneta michelucci Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Panie Michale,gramatyka sie kłania! pozdrawiam i życze poprawy
Michał Kurdyk Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm gramatyka? a co to takiego?? :P
aneta michelucci Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 osobiście, ja,dojrzewam.no nie wiem...może trawy dojżewaja?po uwadze,staram sie o poprawę błedów a nie kpię z komentów!
aneta michelucci Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 o! widzisz, poprawiam "kpię z tych komentarzy,tego momentarza"
Rekomendowane odpowiedzi