Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mało kto mnie zrozumie
w wyprasowanych recenzjach
idealnie płaskiej twórczości
dostrzegam braki

współczesny czytelnik to ciota
narkoman w ostatnim stadium

dziwka której nikt nie chciał za żonę
niedorozwinięty małolat

trzeźwiejący pijak
notoryczny asystent
oszczany docent
ala krytyk

intelektualna hołota
łaknąca nieprawdy

o sobie
dla siebie

przełykają świat z bułką
na co dzień smarowaną serem

budzą się z krzykiem
o dwunastej w nocy

czytają wiersze
wciskające
w E

go

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @jan_komułzykant jan_ko, od początku świata podoba mi się Twój avatarek, a pasuje do mojego cudaczkowego wierszyka - jakniewiemco. Fajnie Cię widzieć i czytać, dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)    
    • @Jacek_Suchowicz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @APM   Piękny, wiersz - taki jak powrót do dzieciństwa na bosych stopach. "Odsznuruj świat" - świetna fraza, jakby dorosłość była za ciasno związanym butem , który trzeba kiedyś zdjąć.   Pozdr.
    • @Gocell ... gdyby tak było szybko życie by się skończyło   to ziarenka królów wybierają dzięki nim nimi zostają  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • Napiszę Ci list.  Taki staro- dawny...urocze...  Kopertę i znaczek musisz namalować  oczami,  będą miały  powabny kształt.. Papeteria...soczysto zielona, albo nie ..raczej delikatna i biała jak opłatek..to zrobi wrażenie...  O czym pisać.                                           Widziałam motyla..Wirował w śród traw.Wszystko dobrze u      niego.Przynajmniej tak twierdzi.          Fajki znów podrożały, okropny ten system. .                                        Tęsknoty  stoją w kolejkach, cierpliwie a jak!                                                          Jest nowa wieża na  placu, internet  bujnie rozkwita .                                       Nie widziałam Boga..pewnie gdzieś się skrył , ostatnio nieśmiały ...        Odwiedziła mnie Jaskółka,ale nie chciała powiedzieć.                                     Deszczu jak na lekarstwo . Chmury przeniosły się za ocean .             Zostawiłeś kapelusz pomięty... Nie  wiem co robić z nim dalej .             Ogólnie to tyle u mnie.  Nakreśl mi kilka kółek jeśli poczujesz pragnienie ..    Całuję                                                  .Ps.Te kropki pachnące na dole to  kolorami tęsknące moje łzy..
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...