Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 Zobaczyłem w lesie drwala ociosywał drzewo z kory a zaś obok niego siedział krasnal i to dosyć spory osłupiałem i z wrażenia padłem jak rażony młotem w gąszcz paproci, w których myszka w badmintona grała z kotem. Potem było jeszcze gorzej bo gdym na obłoki zerkał to słyszałem jak na czubku sosny miś polarny ćwierkał lecz gdy świergot się okazał terkotaniem to budzika były to ostatnie chwile zanim trafił do śmietnika ukarany za służbistość bardzo srogo ale słusznie gdyż nie musiał snu przerywać natarczywie i bezdusznie.
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 jakiż tupet miał zegarek by przerywać taką sesję ! i zabierać cenne rymy ! jakże mógł on taką presję ?! dobrze dałeś mu wiwatu powędrował do zaświatów i niech złomowisko straszy a Ty, Heniu w sen się zaszyj :-)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ
sława_zaczek Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Henryku, z przyjemnością, jak zawsze :D MIłego, S>ż
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby to, chociaż była chałtura skapło by trochę grosza spod pióra albowiem sponsor zadowolony nie szczędzi pochwał ani mamony a tu jak widzisz wielka posucha mało mnie czyta jeszcze mniej słucha o komentarzach wstyd nawet pisnąć jedynie gromy o ziemię cisnąć mógłbym, lecz przecież tak nie wypada bo powstrzymuje bon-ton, ogłada pod nosem burczeć też nie zamierzam kończę i dalej już się nie zwierzam. Pozdrawiam serdecznie, jak zawsze HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ kuksańcami wyraz daje że w pizamie Ci nie ... do rymu i jak tu spłodzić jakąś fraszkę gdy nie wiadomo co tam sie z ptaszkiem a miś polarny słabo ćwierka stąd podejrzliwie małżonka zerka zazdrosna nawet o krasnala choć krasnal piszesz, wolał drwala ... :-)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ kuksańcami wyraz daje że w pizamie Ci nie ... do rymu i jak tu spłodzić jakąś fraszkę gdy nie wiadomo co tam sie z ptaszkiem a miś polarny słabo ćwierka stąd podejrzliwie małżonka zerka zazdrosna nawet o krasnala choć krasnal piszesz, wolał drwala ... :-) Oj staje, staje lecz czy na staje mam zrobić pomiar wątpliwość mam bo gdy przełożyć na kilogramy to jak do tony maleńki gram lecz nie w długości szukać pociechy bo to nie wycior dla muszkietera jest najważniejszy lecz celność strzału po nim się przecież sukcesy zbiera bo kiedy kula dosięga celu wchodząc w dziesiątkę raz po raz przecie to nic lepszego zaoferować prócz takich strzałów możesz kobiecie. Pozdrawiam HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ kuksańcami wyraz daje że w pizamie Ci nie ... do rymu i jak tu spłodzić jakąś fraszkę gdy nie wiadomo co tam sie z ptaszkiem a miś polarny słabo ćwierka stąd podejrzliwie małżonka zerka zazdrosna nawet o krasnala choć krasnal piszesz, wolał drwala ... :-) Oj staje, staje lecz czy na staje mam zrobić pomiar wątpliwość mam bo gdy przełożyć na kilogramy to jak do tony maleńki gram lecz nie w długości szukać pociechy bo to nie wycior dla muszkietera jest najważniejszy lecz celność strzału po nim się przecież sukcesy zbiera bo kiedy kula dosięga celu wchodząc w dziesiątkę raz po raz przecie to nic lepszego zaoferować prócz takich strzałów możesz kobiecie. Pozdrawiam HJ nie wierzę nie wierzę nie wierzę orgazm słów na papierze coś z pogranicza spełnienia poeta w przypływie natchnienia !!! :-))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ kuksańcami wyraz daje że w pizamie Ci nie ... do rymu i jak tu spłodzić jakąś fraszkę gdy nie wiadomo co tam sie z ptaszkiem a miś polarny słabo ćwierka stąd podejrzliwie małżonka zerka zazdrosna nawet o krasnala choć krasnal piszesz, wolał drwala ... :-) Oj staje, staje lecz czy na staje mam zrobić pomiar wątpliwość mam bo gdy przełożyć na kilogramy to jak do tony maleńki gram lecz nie w długości szukać pociechy bo to nie wycior dla muszkietera jest najważniejszy lecz celność strzału po nim się przecież sukcesy zbiera bo kiedy kula dosięga celu wchodząc w dziesiątkę raz po raz przecie to nic lepszego zaoferować prócz takich strzałów możesz kobiecie. Pozdrawiam HJ nie wierzę nie wierzę nie wierzę orgazm słów na papierze coś z pogranicza spełnienia poeta w przypływie natchnienia !!! :-)) Niedowierzasz mej celności a więc miej się na baczności bo choć jestem człowiek stary lecz gdy włożę okulary to wzrok tak mi się poprawia, że bez trudu w ogon pawia ba, ja trafię nawet w oko jeśli paw ten za wysoko nie podskoczy mi do góry a więc nie mów że to bzdury bo ja w sobie wciąż mam parę i bez trudu trafiam w szparę. Pozdrawiam HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ kuksańcami wyraz daje że w pizamie Ci nie ... do rymu i jak tu spłodzić jakąś fraszkę gdy nie wiadomo co tam sie z ptaszkiem a miś polarny słabo ćwierka stąd podejrzliwie małżonka zerka zazdrosna nawet o krasnala choć krasnal piszesz, wolał drwala ... :-) Oj staje, staje lecz czy na staje mam zrobić pomiar wątpliwość mam bo gdy przełożyć na kilogramy to jak do tony maleńki gram lecz nie w długości szukać pociechy bo to nie wycior dla muszkietera jest najważniejszy lecz celność strzału po nim się przecież sukcesy zbiera bo kiedy kula dosięga celu wchodząc w dziesiątkę raz po raz przecie to nic lepszego zaoferować prócz takich strzałów możesz kobiecie. Pozdrawiam HJ nie wierzę nie wierzę nie wierzę orgazm słów na papierze coś z pogranicza spełnienia poeta w przypływie natchnienia !!! :-)) Niedowierzasz mej celności a więc miej się na baczności bo choć jestem człowiek stary lecz gdy włożę okulary to wzrok tak mi się poprawia, że bez trudu w ogon pawia ba, ja trafię nawet w oko jeśli paw ten za wysoko nie podskoczy mi do góry a więc nie mów że to bzdury bo ja w sobie wciąż mam parę i bez trudu trafiam w szparę. Pozdrawiam HJ w tym temacie muszę rzec celność strzału święta rzecz strzeż jak owiec pasterz miły okularów by sprawiły że nad morzem kiedy będziesz w Świnoujściu dajmy na to to na wydmy gdzieś pójdziemy wątek bardziej rozwiniemy :-)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ kuksańcami wyraz daje że w pizamie Ci nie ... do rymu i jak tu spłodzić jakąś fraszkę gdy nie wiadomo co tam sie z ptaszkiem a miś polarny słabo ćwierka stąd podejrzliwie małżonka zerka zazdrosna nawet o krasnala choć krasnal piszesz, wolał drwala ... :-) Oj staje, staje lecz czy na staje mam zrobić pomiar wątpliwość mam bo gdy przełożyć na kilogramy to jak do tony maleńki gram lecz nie w długości szukać pociechy bo to nie wycior dla muszkietera jest najważniejszy lecz celność strzału po nim się przecież sukcesy zbiera bo kiedy kula dosięga celu wchodząc w dziesiątkę raz po raz przecie to nic lepszego zaoferować prócz takich strzałów możesz kobiecie. Pozdrawiam HJ nie wierzę nie wierzę nie wierzę orgazm słów na papierze coś z pogranicza spełnienia poeta w przypływie natchnienia !!! :-)) Niedowierzasz mej celności a więc miej się na baczności bo choć jestem człowiek stary lecz gdy włożę okulary to wzrok tak mi się poprawia, że bez trudu w ogon pawia ba, ja trafię nawet w oko jeśli paw ten za wysoko nie podskoczy mi do góry a więc nie mów że to bzdury bo ja w sobie wciąż mam parę i bez trudu trafiam w szparę. Pozdrawiam HJ w tym temacie muszę rzec celność strzału święta rzecz strzeż jak owiec pasterz miły okularów by sprawiły że nad morzem kiedy będziesz w Świnoujściu dajmy na to to na wydmy gdzieś pójdziemy wątek bardziej rozwiniemy :-) Nic z tych rzeczy, bowiem plaże oraz wydmy już zajęte przez tych, którzy bez ogródek wobec siebie czują miętę a nas łączą tylko rymy, humor oraz elokwencja a nie chęć do spółkowania chociaż drzemie w nas potencja. Pozdrawiam HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje sny bywają krótkie a przyczyna wciąż ta sama nie śpię nago a że w tyłek wciąż uwiera mnie piżama to próbuję spać na boku ale wnet się na tym łapię że w pozycji lewy, prawy bez różnicy, głośno chrapię a chrapanie nie popłaca gdyż odczuwam je boleśnie bo małżonka kuksańcami mnie okłada, więc cieleśnie przebudzony wstaję z łoża i choć jeszcze wczesna pora robię kawę i odpalam komp i ekran monitora. Pozdrawiam HJ kuksańcami wyraz daje że w pizamie Ci nie ... do rymu i jak tu spłodzić jakąś fraszkę gdy nie wiadomo co tam sie z ptaszkiem a miś polarny słabo ćwierka stąd podejrzliwie małżonka zerka zazdrosna nawet o krasnala choć krasnal piszesz, wolał drwala ... :-) Oj staje, staje lecz czy na staje mam zrobić pomiar wątpliwość mam bo gdy przełożyć na kilogramy to jak do tony maleńki gram lecz nie w długości szukać pociechy bo to nie wycior dla muszkietera jest najważniejszy lecz celność strzału po nim się przecież sukcesy zbiera bo kiedy kula dosięga celu wchodząc w dziesiątkę raz po raz przecie to nic lepszego zaoferować prócz takich strzałów możesz kobiecie. Pozdrawiam HJ nie wierzę nie wierzę nie wierzę orgazm słów na papierze coś z pogranicza spełnienia poeta w przypływie natchnienia !!! :-)) Niedowierzasz mej celności a więc miej się na baczności bo choć jestem człowiek stary lecz gdy włożę okulary to wzrok tak mi się poprawia, że bez trudu w ogon pawia ba, ja trafię nawet w oko jeśli paw ten za wysoko nie podskoczy mi do góry a więc nie mów że to bzdury bo ja w sobie wciąż mam parę i bez trudu trafiam w szparę. Pozdrawiam HJ w tym temacie muszę rzec celność strzału święta rzecz strzeż jak owiec pasterz miły okularów by sprawiły że nad morzem kiedy będziesz w Świnoujściu dajmy na to to na wydmy gdzieś pójdziemy wątek bardziej rozwiniemy :-) Nic z tych rzeczy, bowiem plaże oraz wydmy już zajęte przez tych, którzy bez ogródek wobec siebie czują miętę a nas łączą tylko rymy, humor oraz elokwencja a nie chęć do spółkowania chociaż drzemie w nas potencja. Pozdrawiam HJ potencjalna prawda taka że na wydmach zimą ptaka gdyby dostrzec to sensacja bowiem żadna rącza łania do miłości się nie skłania czasem wrona jakaś skrzeczy nic z tych rzeczy nic z tych rzeczy dziobem kłapie okiem łypie a na wydmach jak na stypie i dlatego właściciele najprzedniejszych ptaków w świecie przy laptopie grzeją jajka ot i prawda żadna bajka
Rekomendowane odpowiedzi