Gość Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głaskasz... a nie głaszczesz? ogólnie nic odkrywczego.
maria_bard Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 "Głaskasz" jest formą niepoprawną. Cały tekst to pseudoseksualne wyciskanie poezji, z czego nic nie wynika poza słowotokiem.
Gość Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie. pępotokiem.
maria_bard Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie. pępotokiem. Też:-)
Jolanta_S. Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "głaskasz" jest słowem poprawnym, chociaż mniej popularnym. jeśli to nie jest wiersz a tylko "słowotok" to proszę udowodnić. i nie wjeżdżać mi z "pseudoseksualnym wyciskaniem poezji.
pchła_szachrajka Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, Jolka - jatobym okroiła do wstępnego dwuwersa ;)
Jolanta_S. Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 @pchła_szachrajka a co z ciążą?
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 zazdroszczą czy co ? A mnie ten się :-) Pępek świata w tym użyciu BOMBA !!! Tylko tak myślę czy nie lepiej 2-1-2 ? No i chyba jednak głaszczesz... ;-)
Jolanta_S. Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn Kochany :) zabrała mi dostęp do konta, które wczoraj jeden z modelatorów mi udostępnił. to jest dopiero numer, czy ja jestem aż tak groźna... rewelacyjny prezent spadł z nieba jak deszcz niespodziewanie kobieta bez imienia chociaż je znam przywłaszczyła ten dar to forum to jakiś żart! co niektórzy próbują z ludzi zrobić wariatów. pozdrawiam serdecznie.
andrzej_barycz Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 nasza miłość I taka powinna pozostać - prywatna, do szuflady... Nic dla czytelnika.
Jolanta_S. Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 @andrzej_barycz niech każdy mówi za siebie... portal z modelatorami, którzy nie potrafią ze sobą współpracować i w dodatku boją się swojego prawdziwego nazwiska i piszą bzdury pod cudzymi wierszami, nieraz za innych czytelników w dodatku bez ich wiedzy i pozwolenia nie jest wart moich wierszy. chyba wyraziłam się dość jasno?
al_meriusz Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 @Jolanta_S. podobnie jak cezary uważam, że treść potrzebuje więcej przestrzeni między linijkami a czytam sobie tak: na zielonym dywanie rozchylam kolana dotykasz - płonie niebo dojrzewanie w oczekiwaniu na plon sercem troskliwie muskasz pępowinę świata pozdrawiam
pchła_szachrajka Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he ?
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zewrzyj kolanka Jocu. CCC.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 @Jolanta_S. A gdzie wcięło wiersz .To ja już nie mam prawa do wypowiedzi:)?
Jolanta_S. Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 @Mariusz_Sukmanowski już podaję: nasza miłość na zielonym dywanie rozchylam kolana dotykasz i płonie niebo dojrzewam w oczekiwaniu na plon ostrożnie głaskasz pępek świata
Jolanta_S. Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 @Stefan_Rewiński Stefanie :) zmieniłeś upodobania?
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zazdrosny tylko jestem.
Jolanta_S. Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 @Stefan_Rewiński w moim nowym tomiku są fajne wiersze (coś tam piszczy Stefan) jak w poprzednim (no nie mogłam sobie odmówić) pozdrówka i buziole...
Rekomendowane odpowiedzi