aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 tam gdzie rosły jagody zapachem wabiły poziomki stoją dizajnerskie domy otoczone wymyślnymi murami a niech tam każdy buduje swoje fundamenty na gruncie a niech tam każdy ma swój dach nad głową pełną marzeń ale niech każdy podzielony kamień buduje a nie rujnuje pamiętam spacery po runo teraz droga ze znakiem STOP
marek_miros Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 No i znowu koleżanka mnie uprzedziła ;( MM
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @marek_miros Ano w czym?
marek_miros Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Informacje o limicie czasu to czysta poezja. MM (Ostatni utwór dodałeś(aś): 9948.52 minut temu (165.81 godzin, 6.91 dni) Następny utwór możesz dodać za 7889 minut, czyli 2.19 godzin, czyli 0.09 dni.)?????????? Tyle muszę czekać, żeby wstawić kolejnego gniota. ;)
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @marek_miros Łojena , przepraszam za wtargnięcie!
marek_miros Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @aluna Chyba " łojena". Wiersz jak zwykle jasny i prosty w odbiorze. I teraz pytanie: czy taki komentarz to pochwała czy krytyka? ;) Pozdrawiam MM.
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @marek_miros Masz rację Marku , łojena (choroba ten angielski)! Ale odnośnie pytania Twoje komentarze są zawsze dla mnie -wskazówką , -jakbyś tego nie czytał, cieszę sie ,że czytasz i odnosisz sie do moich przemysleń!
henryk_bukowski Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 ..Alunka..zostaw te chałupy i kamienie:)..Ty jesteś stworzona..by tkać:)..miłosne gobeliny,na których będziemy mogli..lewitować do woli - pozdrawiam Henio:)
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @henryk_bukowski Oj Heniu , masz racje tykam i tykam a tu pustka , jak w :Wichry wojny", ileż można czekać na lepsze ,,,czasy , milość, dostatek ,,,etc,,,! Pozdrawiam!
M_Patriota Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Często po tym wychodzi im na nie dobre, bo obok wybudują drogę i mają wtedy spaliny i hałas, mimo ochron przeciw hałasu. Wtedy nie mamy my biedacy leśnego runa, a i bogaci mają za swoje, choć im tego nie życzyłem. Bądź dobrej myśli. Runa leśnego jest dużo na Podlasiu. Pozdrawia Mietko Podlasiak
henryk_bukowski Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @aluna .."wirach"?..czy Wichrach:)...napisałem "tkać"..od tkacza:)...ale to szczegół..ważne że rozumiemy się bez słów:)
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @M_Patriota No i tego Mietku zazdroszczę,,,ale powoli , budujmy swoje,,,,! Serdecznie! Hania
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @henryk_bukowski I niech tak Heniu zostanie:))
henryk_bukowski Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @aluna ..dobrze Alunko:)
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @henryk_bukowski Poprawiłam się ,,,!
henryk_bukowski Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @aluna ..a namiętności?:)
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @henryk_bukowski Tkwią w nas,,,::)
Wodzu_Wodzu Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 @aluna W prostocie poutykane zapomniane prawdy. Jak zwykle Hania w przyrodzie odnajduje ludzkie perypetie. Jak zawsze good job!
Wodzu_Wodzu Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 @marek_miros Marku, kilka złotych i limit Ci spadnie o połowę :) wspomóż portal
aluna Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 @Wodzu_Wodzu Dziękuję poeto za taki komentarz , widzę ,że mnie rozumiesz, tak jakbyś twił w moich myślach! Miło! Pozdrawiam serdecznie! Hania
Rekomendowane odpowiedzi