Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak to dobrze że niektórzy traktują poezję nie tylko jako talerzyk na muszelki i inne pierdy ! Twój wiersz wciąga, zmusza do tworzenia obrazów ( bez obrazy ) i podejmuje dyskusję z poszukującymi odrobinę więcej . Jedyny słaby moment to użycie wulgaryzmu. W tym wypadku ani zdobi ani nie dodaje. Świetny finisz ! Pozdrawiam

Opublikowano

dobry tekst, chociaż miejscami bym przyciął
ale za namową Lilki tego chuja nie usuwaj, może się przyda, co najwyżej wykasuj ;P

boszee, pijaczyna, poziom szczekania jak z gimnazjum, chyba mu ktoś na odcisk nadepnął?

pozdro

Opublikowano

@teraa
dobra, jak już go przetrawiłem, to dochodzę do wniosku, że jednak mógłbyś go odchudzić, chodzi o pojedyncze sztuki jak: gnuśnym w pierwszej, wiecznie w drugiej, nowy w ostatniej. poza tym jest spoko, trochę samobiczuje się ten peel, a im bardziej zadziornie to robi, tym żałośniej mu to wychodzi, czyli jest w tym coś autentycznego, bez zbytecznej estetyzacji, ale i bez zbyt silnie akcentowanego jej zaprzeczenia, zatem w odpowiedniej równowadze.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Masz kłopot - napisz do nas!

Proszę nie komentować komentarzy. Szczególnie, że po raz któryś uwagi pani są spoza grama tego, co powinno być pod kośćmi czaszki. I...to nie powinno być szydło. Raczej.
Opublikowano

@cezary_dacyszyn

twój komentarz jest idealną wręcz odpowiedzią na zarzuty użytkownika orzechowskiego. ileś lat nie pisałem i jakoś tak wyszło, że chciałem znowu sobie ponarzekać i zobaczyć czy jestem w stanie jeszcze coś napisać.

wyszło jak wyszło

pozdrawiam

Opublikowano

@adam_bubak

podpiszę się pod tym każdą kończyną. masz absolutną racje, ale nie starałem się nadmiernie tego pieścić, tylko z siebie wypluć. kawał czasu bez pisania to i emocje pewnie brały górę, dlatego sęk w tym by popisać dłużej i wycisnąć z tego szlamu same istotne słowa.

poprawiać, raczej nie poprawiam już dodanych wierszy, więc mimo faktycznie trafnych uwag, pozostanie jak jest.

mam zboczoną tendencję do określeń, przymiotników, zbędnej czasem wylewności, samobiczowania, autoflagelacji - o widzisz - znowu zaczynam.

pozdro