Alij_ Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Bezradność Diabeł o solidnych kopytach Tytanowej skórze Morderca Resztek nadziei. Bezsilność Kiedy serce walczy Doskonalsze Niż wątłe ciało Długie i kruche. Niemoc serca Gorsza od niemocy ręki Bo reka wstaje Silna A człowiek Może nie odzyskać już nadziei. 04.12.12, Alij.
adam_bubak Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 @Alij_ a moja ręka dziś wstała zupełnie bez ambicji, a tak ją namawiałem, żeby pomyślała o zostaniu ramieniem sprawiedliwości. słabiutko
adam_bubak Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 @Alij_ a moja ręka dziś wstała zupełnie bez ambicji, a tak ją namawiałem, żeby pomyślała o zostaniu ramieniem sprawiedliwości. słabiutko
teraa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 czy ten portal naprawdę tak wygląda?
Sebek..._ Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 powtarzanie, te duże litery? mnóstwo błędów :( diabeł o solidnych kopytach i tytanowej skórze morderca resztek nadzieji bezsilność kiedy serce walczy doskonalsze niż wątłe ciało niemoc serca gorsza od niemocy ręki człowiek może już nie odzyskać nadzieji to tak na początek tak bym to widział, ale popracowałbym dalej nad treścią pozdro
Alij_ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 @adam_bubak Zmęczone mięśnie się regenerują, ale potzrebują czasu. Bycie ramieniem sprawiedliwości poprzedniego dnia musiało tę rękę bardzo zmęczyć.
Alij_ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 @teraa Najwidoczniej. "Doświadczamy świata na nasz indiwidualny, ludzki sposób."
Alij_ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 @Sebek..._ Dziękuję za uwagę. Jednak pozostawię ją chyba bez "nadzieji" na rozpatrzenie.
teraa Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Niech się wstydzi ten co robi, a nie ten co widzi"
Alij_ Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @teraa Gdybym się wstydziła, nie byłoby mnie tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi