Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na okładce zdjęcie tatuś,mamusia, córcia magister a synek inżynier a gdzie najmłodszy? a on robił zdjęcie... Pierwsza strona tatuś ręka rodziny tfuuuu głowa przecież bardzo stanowczy ma swe zasady interes swój własny komornicy klienci druga strona mamusia mój mąż to ideał ładu świetnie pilnuje ja to wiadomo wrażliwa trochę czasem popłaczę gdy mi szklanka spadnie synuś chluba całej rodziny budownictwa inżynier rodziców utrzyma gdyby nie fakty że siódmy raz studia zaczyna córcia duma tatusia z wyróżnieniem skończyła licencjat zarządzania teraz szczotkami w schowku zarządza a najmłodszy synek cóż... został wyklęty jego czary za słabe na licencjat przeklęty i teraz robi po kątach za marne tysiące rodzina to piękna książka swoją opowieść zamyka co nie dopowiedziane niech zostanie przemyślane a co głuche niech milczy na wieki.
Paulina856_ Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 prawdziwe... przygnębia... szacun Wodzu, prawdziwa encyklopedia, podziwiam za przemyślenia
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 cóż jak sałata z octem, to chyba archetypy jakieś, zła sytuacja
Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 To obraz jaki zastałem na tzw. DZL-u ...
Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Skrót od Działki Leśne używany bardzo powszechnie w różnych środowiskach. Czasami zapisywany DzL z małą literą z ,chociaż częściej występuje w wersji z wielką literą Z.
aluna Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Mnie przygnębił bardzo , napisałeś historyczna prawdę współczesnej Polski, mocny wiersz, zabieram z sobą! Pozdrawiam!
bazyl_prost Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 aluno co ty wiesz o Polsce...
Wodzu_Wodzu Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Skoro mieszka w niej, to coś wie. Nie ma ślepoty. Nie bój się.
aluna Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale mnie przeraża!
Rekomendowane odpowiedzi