Wodzu_Wodzu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Uczucie głodu nie z braku chleba Grenlandia i Antarktyda w strefie środkowych szerokości uprawne pola hodują chwasty plony niezebrane gniją zapomniane nikt już teraz nie chce tego co prosto powiedziane! krzywizny prostsze niż gładź na rzęsach prawda staje by płakać nad samą sobą w kącie kurzem przysypana...
beta_b Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dobrze mówisz. Drobne wg mnie zmiany: Uprawne pola hodują chwasty. Plony niezbierane gniją zapomniane Nikt już nie chce tego co prosto powiedziane. Ostatnie wersy też do drobnej korekty, ale myślę jakiej.
Wodzu_Wodzu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, ładniej brzmi a sens jednak mój zachowany :) Dzięks.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witaj-zapowiada się ciekawy wiersz. Myślę ze warto by skorzystać z podpowiedzi , są ciekawe . No ale do ciebie należy ostatnie słowo . Zobaczymy wiersz wyżej - mam nadzieje . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi