Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 zwabił kilkoma błahostkami dorosłe okazy drapieżnych dni teraz spokojnie łaszą się do jego rozrzutności zostawi je kiedy znudzi mu się władza nad pewnością siebie nienasycone będą krążyły przy legowiskach dzisiaj do ułożenia pozostało jeszcze kilka bezpańskich dat skundlonych przez noce silniejsze od snów powinien już zacząć oswajanie się z myślami o śmierci ale z wrodzoną lekkością marnotrawi czas
aluna Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Krzysiu poruszył emocje i to bardzo , każdy wers niesie przekaz lekko , płynnie , przypomina o ,,,! Twoje wiersze , to już od dawna dla mnie bez nicku! Serdecznie! Hania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, głównie z tego, że tekst budzi refleksje. Pozdrawiam Krzysiek
aluna Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę. Krzysiek Krzysiu , jeszcze wracam o tej tresury , z zapytaniem , gdyby tylko tak można to ja pierwsza,,,,! PS. Za życzenia dziękuje serdecznie I PAMIĘTAM!!! Wzajemnie ,życzę tego czego najbardziej ,,,,,,,,! Serdecznie! Hania
Bachencja_S. Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 W ilości wyświetleń - połowa jest moja... :) Czytałam ten wiersz niemal codziennie, bo jest bardzo dobry, ale coś mi nie pasowało... Chciałam to przemyśleć. Czasem długo myślę.. ;) Nie lubię tego tytułu!.... Ma jakiś...cyniczny wydźwięk.. Ale - to tylko moje wrażenie - nic ważnego.. Natomiast wiersz dotyka bardzo... W każdym wersie jest coś, co zatrzymuje i zastanawia na dłużej. Dwa ostatnie wersy - nie mogłam się od nich oderwać od początku... Stanowią istotę mojej filozofii życiowej.. Hehe. Wiersz zyskuje z każdym czytaniem. Poczytam zatem jeszcze nieokreśloną ilość razy. Ponieważ kocham marnotrawić czas w ten sposób. I także czynię to z wrodzoną lekkością. Nie pochwalam tego, ale kogo to obchodzi? :) Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marnotraw,a co tam. :) Ważne żeby z przyjemnością. Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi