Wodzu_Wodzu Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Cholerny wnętrza krzyk tam dziecie beczy dzikie zwierze ucieka karuzelą małpka kręci czysta abstrakcja się sączy Straszliwy nieład puzzli wciąż jakiś brak wyjęli z pudełka ważny element go nie ma przestała muzyka grać skrzypce wyją jak nienaoliwione drzwi opuszczonego starego domu gdzie straszy podła kobieta tak zwana bezoka jędza zrodzona w lęku dziecięca smutna maska z teatru bielą bijąca po oczach z krwawymi łzami policzki i niewycięta gęba...
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Po tym ,co tu przeczytałem ,poezja współczesna nabrała dla mnie nowego znaczenia.W myśl sentencji "dum spiro, spero" ,że dam radę się otrząsnąć. Ranyboskis:)))))))))))))))))))))))) pozdr
Jolanta_S. Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 wrócę w świetle dnia... dobrej nocki :)
maria_bard Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam to samo, ale w bardziej transcendentej postaci...;-))))))))) warto "go nie" - pogonić per aspera..., jak już gadamy antykiem:-)
M._Krzywak Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 To jak ten chłopek z małpką w Rabkolandzie :)))
aluna Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Zawsze jest tak , jak zabraknie tego jednego -najważniejszego puzzla, wszystko w okół jest inne , postacie zmieniają się w koszmar! Również nasza! Ciekawy styl , ciekawy przekaz-nowatorski jak na moje czytanie , oczywiście subiektywne! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi