Wodzu_Wodzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Piesek przy nodze Twojej buzię delikatnie ociera czego on od Ciebie chce? dlaczego Ciebie na panią wybiera? Tyle ludzi wokół kroczyło a on do niej podbiega i skacze na jej nogi głaszcz mnie, głaszcz mnie! Będę Twój, tylko do domu weź mnie kapcie cieplutkie Ci podam w łóżeczku na skraju położę ale proszę, weź pieska do domu!
maria_bard Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Wypisuje pan wielkie ramoty. Nie sposób tego nawet komentować. Poza tym, proponuję korzystać ze słownika. Błędy ort. są kompletną kompromitacją. Jak na kogoś, kto się tak reklamuje we wstępnej fiszce, to porażka.
M._Krzywak Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 To jest wielka metafora mówiąca o zagubionym podmiocie lirycznym chcącym uprawiać seks na pieska, czy jakąś tam inną perwersje... To, że utwór przeczytałem i skomentowałem, też jest perwersją...
Wodzu_Wodzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez przesady... tak zboczony nie jestem aby hard erotyka tu umieścić. Oczywiście pisuję erotyki, ale forum nie jest na to miejscem. Piesek jest metaforą opiekuńczego mężczyzny co zakochał się w kobiecie czystymi uczuciami.
M._Krzywak Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez przesady... tak zboczony nie jestem aby hard erotyka tu umieścić. Oczywiście pisuję erotyki, ale forum nie jest na to miejscem. Piesek jest metaforą opiekuńczego mężczyzny co zakochał się w kobiecie czystymi uczuciami. To nudne w takim razie.
Jolanta_S. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 ludzie wokół kroczą a on do niej podbiega i skacze i merda - głaszcz mnie głaszcz mnie będę twój tylko do domu weź kapcie cieplutkie ci podam na skraju łóżka będę spał tylko proszę weź mnie do domu tak i tytuł też bym zmieniła... to tylko moje widzi/misie! i żadnych męskich...
Wodzu_Wodzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez przesady... tak zboczony nie jestem aby hard erotyka tu umieścić. Oczywiście pisuję erotyki, ale forum nie jest na to miejscem. Piesek jest metaforą opiekuńczego mężczyzny co zakochał się w kobiecie czystymi uczuciami. To nudne w takim razie. Kobietom uczuciowym się podobało. To raczej dla specyficznego odbiorcy. A jak kto widzi erotyka, to głodnemu chleb na myśli. Przypominam że to strona ogólnodostępna, a nie 18+.
Jolanta_S. Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez przesady... tak zboczony nie jestem aby hard erotyka tu umieścić. Oczywiście pisuję erotyki, ale forum nie jest na to miejscem. Piesek jest metaforą opiekuńczego mężczyzny co zakochał się w kobiecie czystymi uczuciami. To nudne w takim razie. Kobietom uczuciowym się podobało. To raczej dla specyficznego odbiorcy. A jak kto widzi erotyka, to głodnemu chleb na myśli. Przypominam że to strona ogólnodostępna, a nie 18+. no nie dzisiejsza młodzież jest oświecona Wodzu wyluzuj!
Wodzu_Wodzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez przesady... tak zboczony nie jestem aby hard erotyka tu umieścić. Oczywiście pisuję erotyki, ale forum nie jest na to miejscem. Piesek jest metaforą opiekuńczego mężczyzny co zakochał się w kobiecie czystymi uczuciami. To nudne w takim razie. Kobietom uczuciowym się podobało. To raczej dla specyficznego odbiorcy. A jak kto widzi erotyka, to głodnemu chleb na myśli. Przypominam że to strona ogólnodostępna, a nie 18+. no nie dzisiejsza młodzież jest oświecona Wodzu wyluzuj! Faktycznie, wyluzuję... jest w końcu po 22 :D
Jolanta_S. Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co na to powiesz?
aluna Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Jak czytam Wodzu , zrozumienie poszło w las , - jasne jak słonce ,że do zwierząt nie odnosimy się z wielkiej,,,! wokół ,,,! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi