Szubka Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 podaruj szczura żeby pomógł odnaleźć wyjście z labiryntu i drogę wskazał mi do domu i tropy pośród wszystkich mitów tych co natręctwem mącą obraz który wydawał się tak jasny że chętnie brałem go pod obcas rozswawolonej wyobraźni kiedy już będę pod balkonem zobaczę twoje chłodne dłonie takie kojące i niechcące bo ja w gorączce ja w gorączce
A.StronoMka Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Podobają mi się powiązania logiczne pomiędzy poszczególnymi wersami, wyłania się z nich nieco zagmatwany obraz współczesnego Romea. A gorączkę najlepiej zbijają chłodne okłady. A.
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 wiersz stylistycznie bardzo podobny do tego powyżej. mówiąc szczerze, nie radzę ufać szczurowi. bardzo wyczuwalne zagubienie peela. pozdrawiam i do poczytania :)
mars Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Dość niefortunne rozwiązanie "że chętnie brałem go pod obcas rozswawolonej wyobraźni" - psuje resztę.
Szubka Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Komentujesz ze słonecznej mariny nieświadomości?
bazyl_prost Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 gryzonie sa trudne do ogarnięcia , niech sobie żyją gdzieś w lesie, trudno wejść z nimi w symbiozę
Rekomendowane odpowiedzi