Szymon_Dudzik Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 W morzu chaosu, w oceanie nieskończonych chwil. W lesie rozgłosu i na łąkach niezliczonych mil. W cieple wrzątku, w kotle najróżniejszych spraw. W zimnych kątach i w krzyku zanikających braw. W dniach zgubionych, w latach które zaniknęły tak. W zimnym powiewie i momentach którym doskwiera brak. Tak trudno znaleźć jest dziś spokój. Postaraj się, ciągle próbuj, nigdy nie prowokuj. Czasami jeden krok najmniejszy, jeden najmniejszy krok w bok. Może zapędzić w kozi róg, może stworzyć w twoim życiu tłok. Pamiętaj jedno, nigdy nie ma nic na pewno. Staraj się ciągle, nawet najtrwalsze atramenty bledną.
Aveva Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam, jak dla mnie rymy do poprawy, za dokładne, zbyt wiele razy zaczynasz od "W" -6 razy pod rząd, nie można troszkę pozmieniać i dopracować tekst? Potencjał jest, czyta się płynnie, ale ta wyliczanka i rymy; to bardziej jak pamiętnikowy wpis...
Szymon_Dudzik Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściwie mówiąc, wyliczenia zostały użyte umyślnie. A no też po to, aby zaznaczyć ów trud drogi. Rymy faktycznie za banalne, ale to fabryka słów, szkice. :) Dziękuję za radę! Pozdrawiam
bazyl_prost Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 czasami nadmiar chaosu który wygodną iluzją krwawe maniery muszą zblednąć
Szymon_Dudzik Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Nadmiar czasu, nadmiar chaosu, Zostawiają tylko dźwięki pogłosu, Szykuj się teraz, by uniknąć ciosu, W morzu wzburzonym, w falach chaosu.
bazyl_prost Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 nie jestem zbyt jasną bestią ni Aniołem przesłodkim... dbam tylko o boskie zamysły w świecie który sie tworzy
Rekomendowane odpowiedzi