aluna Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Zbyszku! Miło , bardzo , że minimalnie ruszyłeś i sensu nie zmieniłeś:)) Cieszy! Serdecznie! Hania
Stary_Kredens Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 troche nie pasuje mi porównanie mysli poplątane jak młotek młotek jest prosty jak budowa cepa , reszta łowienia wrażeń tu lata , tak to odbieram , wśród codziennych małych zdarzeń Pozdrawiam kredens
aluna Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hallo Kredensiku! Dziękuje ,że poświeciłaś czas na czytanie mojego przemyślenia! Tam ,w wierszu jest m o t e k , więc przekaz się całkowicie zmieni! Serdecznie! Hania
Stary_Kredens Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 O!!!! nieuważna jestem. sorry, tak to brzmi zupełnie inaczej . może mi się skojarzyło z tytułem jeszcze raz pozdrawiam Kredens
aluna Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uściski! MIŁEGO:) Hania
marek_miros Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Witaj. Fajnie jak się robi taki klub dyskusyjny. Mnie wiersz też wciągnął. Przepraszam za grzebanie ale wyrzuciłbym dwa słowa: kiedy gaśnie światło przychodzą cicho na palcach myśli poplątane jak motek nie wiadomo gdzie początek gdzie koniec gorączka lata wiśniowe ciasto na chrupko dopieka słońce sny oddam gwiazdom poszewkę po nocy upiorę wysuszę i uprasuję jutro będzie piekielnie ha! żelazko gorące Auuuuł! ("piecze"i "dopieka" to trochę się powtarza, a bez "zapodział się" treść wydaje mi się bardziej uniwersalna) ale piszę te uwagi bo wiersz bardzo mi się podoba. Pozdrawiam MM
aluna Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marku za subiektywne czytanie i odniesienie się do tematu! Sam widzisz , ilu czytelników , tyle subiektywnych odniesień! Nie ukrywam ,ze cieszy! A "piecze"i "dopieka"-celowy , ma podkreślić , przekaz! Odnośnie zapodział się- wszystko ma początek i koniec a tu,,,się właśnie zapodział! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi