LadyC Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 na ojców nie ma mocnych córek szelek synów twardych krzeseł słów biorą się znikąd silą na gest uścisk nie zelży z czasem poluzuje
Hannah_K Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Czy jak poluzuje to nie zelży? Czy też jakieś niuanse mi umknęły?
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wiem tylko ,że jak coś pod skórą, to boli ........................... poluzuje może z czasem coś do mnie dotrze. pozdr
LadyC Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poluzuje więzy ciężar zostanie
LadyC Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może z czasem bywa, że coś wymaga czasu bywa, że ... nic z tego nie wynika autorka się nie obraża
al_meriusz Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poluzuje więzy ciężar zostanie gdybym nie przeczytał tego wyjaśnienia, przeszedłbym mimo
andrzej_barycz Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 na ojców nie ma mocnych Jakich, których, wszystkich ? Takie generalizujące, pozbawione kontekstu ujęcie tematu, redukuje go do obojętnej, abstrakcyjnej figury słownej.
LadyC Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm ... właściwie muszę Ci chyba przyznać rację. Trzeba by ten wstęp przeredagować. Pomyślę o tym. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi